Džon Vik 3: "Parabelum" najgledaniji film u srpskim bioskopima

Džon Vik je ponovo u akciji i ovaj put ne zna za milost. Pored toga što je pokorio ulice sveta ovaj film je pokorio i blagajne srpskih bioskopa

  • 5

DŽON VIK 3: PARABELUM najgledaniji je film u srpskim bioskopima u protekloj nedelji. Za samo 5 dana treće poglavlje sage videlo je preko dvadeset hiljada ljudi. I ne samo to, publika se vraća da ovaj film gleda iznova. Akcija u svom izvornom obliku, fenomenalni Kianu Rivs kao Džon Vik i naš Boban Marjanović kao nemilosrdni ubica recept su uspeha trećeg poglavlja.

Džon Vik Foto: Promo

Ovo 3. poglavlje proširuje Vikov svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

Kada je Rivs prvi put prihvatio ulogu Džona Vika odmah je uspeo da se stopi sa svojim fiktivnim likom. Uspeo je prikazati tu primamljivu mešavinu smrtonosne odlučnosti i suvog humora, žestoke fizičke spremnosti i blagog milosrđa koju ima njegov lik. Doneo je i nešto što je promenilo pristup – sposobnost da sam izvodi svoje borbe čime se izbegao dvojnik, a postigla dodatna uverljivost. Gledaoci su ostali fascinirani ovim tihim i ubojitim čovekom koji samo želi mirno da živi sa svojim psom nakon smrti voljene supruge Helen.

Džon Vik Foto: Promo

U Parabelumu se stvari menjaju jer on koji je dosada tražio osvetu sada postaje lovina i u životu ga drži samo sećanje na Helen.

Film DŽON VIK 3: PARABELUM nalazi se na repertoaru svih bioskopa u distribuciji Blitz-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    20. maj 2019 | 16:46

    Ne znam ni sam sto sam gledao sva tri dela. Film je namenjen uzrastu od 14-16 godina. Svakom van tog uzrasta je smesan koliko je nerealan.

  • Lol

    20. maj 2019 | 17:28

    Zbog Bobija se gleda,zbog Bobija.

  • Djole

    21. maj 2019 | 10:20

    Film je odlican, jedino sto bas nema previse dodirnih tacaka sa prvim i drugim delom ! Nekad je bio urbani drumski ratnik , a sad je postao Ninja ! Zasto je sad NInja koji u pet minuta filma ubije bar 50 ljudi to nikome nije jasno ! Ali avaj ne moze se svima udovoljiti.. Los bi covek bio da kazem da je film los... daleko od toga ali film je posebno izdanje za sebe i ne moze uci u kategoriju 1,2,3 posto se razlikuje... ali sacekajmo 4 deo da vidimo da li je to onaj isti sa pocetka Dzon urbrani drumski ratnik a na Ninja kornjaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA