Pamela Anderson (51) prvi put na naslovnici "Voga": Plejboj zečica u izdanju u kojem je još niste videli (FOTO)

Na fotografiji je Pamela u izazovnoj pozi obučena prema modi 60-ih

  • 0
Pamela Anderson Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Nekadašnja Plejbojeva zečica Pamela Anderson (51) osvanula je na naslovnici češkog izdanja časopisa "Vog" (Vogue), što je prvi put da se holivudska glumica i bivša Hju Hefnerova zečica fotografisala za neki ženski časopis.

Na fotografiji je Pamela u izazovnoj pozi obučena prema modi 60-ih.

Na naslovnici časopisa nalazi se pitanje "Ko želi da ubije Pamelu Anderson?", a što je pozajmljena rečenica iz češkog filma "Ko želi da ubije Džesi?", prenosi Dejli Mejl.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Ano, toto je skutečná @PamelaAnderson. Poprvé v historii na obálce #VOGUE. V nekonečném bazénu, košili @ChanelOfficial a šortkách @SavageXFenty ji fotil @DanBeleiu. — Yes, it’s really @PamelaAnderson. For the first time in history on the cover of #VOGUE. @DanBeleiu shot her in an infinity pool wearing a @ChanelOfficial shirt and @SavageXFenty shorts. — #SuperHeroine #PamelaAnderson #onlyinVOGUE #WhoWantsToKillPamelaAnderson #juneissue #VOGUEcs #VOGUEcover #24thedition — Červnová #VOGUEcs vychází 16. 5. Tato obálka je jednou ze dvou, které si můžete zakoupit v Česku i na Slovensku. Pokud si přejete, abychom vám vaše vydání doručili až domů, objednejte si je na vogue.cz. — (Photo: @danbeleiu, styling: @albamelendo, model: @pamelaanderson, creative director: @kralicek, vlasy: @paolosoffiatti , make‐up: @jonathansanchez_art, production: @palmeerek, photographic assistant: Raphael Guillou, styling assistant: @sergalvarez, special thanks: @loperenapascal)Објава коју дели Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) дана

U intervjuuu za "Vog" Pamela je govorila o svom nedavno uhapšenom prijatelju Džulijanu Asanžu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, ali i o pravima životinja.

"Svaka devojka želi da bude seksi. Budite pažljivi kome pokazujete slabosti, jer će pojedini jedva dočekati da ih iskoriste protiv vas", poručila je najpoznatija zvezda TV serije "Čuvari plaže".

Ona je rekla i da zna da u javnosti postoji određena slika o njoj koja je s godinama evoluirala u "crtać", ali da se ne obazire na kritičare i, kako je rekla, "trolove".

VIDEO: "Moramo da mu spasemo život": Ona je prva posetila Asanža u zatvoru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA