≫ 

Seksi Brazilki spala haljina na crvenom tepihu u Kanu, kad je shvatila da svi vide njene gole grudi, oduševila je reakcijom (FOTO)

Lepa manekenka je u jednom momentu shvatila šta joj se desilo, iako je sve vreme rukama pridržavala haljinu kako bi sprečila peh

  • 2

Brazilska manekenka Fernanda Liz na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu prošetala je u raskošnoj haljini koja joj se u jednom trenutku spustila toliko da su joj ispale grudi. 

Fernanda je bila u dugoj žutoj haljini, koja joj je, kako izgleda, bila bar za broj veća, pa ju je još i tokom poziranja manekenka pridržavala rukama.

Podigla je donji deo haljine kako bi mogla da se kreće i promeni pozu za fotografisanje, a onda je nemirna haljina skliznula, a Fernandi su sevnule bradavice.

Fernanda Liz, Kan Seksi Brazilka na crvenom tepihu imala peh / Foto: Profimedia

Fernanda je bila na premijeri francuskog filma "Oh, Mercy", a kada je shvatila da su svi prisutni videli njene bradavice i da su je fotoreporteri zabeležili njen peh, manekenka se smejala.

Fernanda Liz, kanski festival Neodoljiva Liz se smejala kada je shvatila o čemu se radi, Foto: Tanjug/AP

Inače, mnogima se kreacija koju je ponela uopšte nije dopala, pa ima i onih koji komentarišu da je bila najgore obučena na Kanskom festivalu.

Podsećamo, 72. Filmski festival u Kanu traje još samo jedan dan, do 25. maja, a počeo je 14. maja.

Fernanda Liz, kanski festival Fernanda Liz na crvenom tepihu, i pre peha je pridržavala haljinu / Foto: Tanjug/AP

Da li je lepa Fernanda bila odlično pripremljena za šou koji je napravila na crvenom tepihu ili je želela da pokaže malo više nego ostali, ostavljamo vama da zaključite.

VIDEO: Kejti Peri se u toaletu oblačila u hamburger, a onda joj je Džej Lo pogledom rekla sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA