≫ 

Bila je silovana, a onda je nakon toga dobila rak: Potresna životna priča zvezde serije "Dadilja"

Serija "Dadilja" snimala se od 1993. do 1999. i bila je megapopularna, a publiku je uspevala da nasmeje svakodnevnim avanturama i anegdotama

  • 6

Fren Drešer, glavna junakinja serije "Dadilja" bila je upečatljiva po svom stasu i glasu, ali i zbog jedinstvenog modnog ukusa, te su je krasilie crna lokne, natapirana punđa, uski topići i visoke potpetice.

Punih 25 godina prošlo je od emitovanja prve epizode serije "Dadilje", a Fren Drešer sada ima 62 godinu.

Serija "Dadilja" snimala se od 1993. do 1999. i bila je megapopularna, a publiku je uspevala da nasmeje svakodnevnim avanturama i anegdotama.

Fren Drešer Fren Drešer u seriji "Dadilja", Printskrin: Youtube/SandraBcnCat2

Serija je pokupila niz nagrada, a Fren je bila nominovana za Zlatni globus i Emi.

Međutim, u životu vesele dadilje nije sve uvek bilo tako bajkovito.

Karijeru je započela kao misica, a vrlo je rano upoznala i svog budućeg supruga Peter Mars Jakobson, za kojeg se udala 1978. sa samo 21 godinom.

Fran Drescher Fren DDrešer i Peter Mars Jakobson, Foto: Guliver/Craig Barritt/Getty Images for Entertainment Weekly & PEOPLE

Zanimljivo, Fren je imala dosta spektakularan uvod u svet filma i televizije. U "Groznici subotnje večeri" izgovorila je svoju prvu filmsku rečenicu, i to u lice Džonu Travolti. Rekla mu je u svom samouvjerenom stilu: "U krevetu si dobar koliko i na plesnom podijumu?"

Iako je u kontinuitetudobijala uloge, Fren nije uspela da bude primećena pa se činilo kako da joj je suđeno da bude tek sporedna ili gostujuća glumica. Međutim, to se promenilo 1993. kada je počela da snima seriju "Dadilja" koja ju je proslavila i po kojoj će zauvek ostati upamćena.

Jarke boje i minići bili su njen zaštitni znak, a publika ju je zbog toga voela. Serija je svoj kraj doživjela 1999. a Fren više nikada nije postigla takav uspeh kao kada je glumila u pomenutoj seriji.

Međutim u privatnom životu je doživela pravu oluju događaja koji su je ozbiljno uzdrmali.

1985. dvojica pljačkaša provalila su u njen stan u Los Angelesu. Dok je jedan pljačkao stan, drugi je naizmenično silovao Fren i njenu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Frenin suprug bio je prebijen, vezan i nateran da svedoči celoj sceni. Fren su trebale godine da se oporavi od tog tragičnog događaja, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Muškarac koji ju je silovao počinio je taj užasan zločin dok je bio na uslovnom odsustvu iz zatvora, nakon čega je ponovno uhvaćen i osuđen na dve doživotne kazne.

Druga velika trauma Fren Drešer je pogodila 1996. kada se razdvojila od muža, s kojim je razvod bio finaliziran tek 1999. Njen bivši suprug izjasnio se kako je nakon dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je u inat bračnom brodolomu ostao u prijteljskim odnosima te su dugo poslovno sarađivali.

Fran Drescher Fren Drešer, Foto: Profimedia

Sledeći ljubavni promašaj Fren je doživjela s političarom Shivom Ayyaduraijem, za kojeg se nije formalno venčala, ali je par organizovao svojevrsnu duhovnu ceremoniju venčanja. Ipak, ni ta ljubav nije potrajala pa su se rastali dve godine kasnije.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fran je tako 2000. dijagnostikovan rak grlića maternice, zbog kojeg je se podvrgla zahvatu histerektomije. Nakon što joj je izvađena maternica, Fren je bila potpuno zdrava, ali nikada nije imala dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    26. maj 2019 | 15:07

    Koliko sam samo glulio i maltretirao na ovu ribu...a vidiš, tako nesrećan život je imala...

  • Ma važi

    26. maj 2019 | 17:13

    Sada su svi silovani u mladosti, prečica za naslov u medijima. Besplatna reklama

  • ;

    26. maj 2019 | 14:11

    Pa i meni je 24cm pa šta da radim o boze ne mogu se ubiti sto se žene boje i sto imaju strah ne mogu odseci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA