≫ 

"To nikada ne biste pitali muškarca!" Tejlor Svift pobesnela i odbila da odgovori na pitanje koje bi zasmetalo svakoj ženi

- Neću odgovoriti na to pitanje. Mislim da to nikad ne biste pitali mog muškog kolegu kad napuni 30 godina! - odbrusila je Tejlor novinaru

  • 2

Tejlor Svift (29) u poslednje vreme više je u medijima nego inače. zbog zbog promocije svog albuma i turneje. U sklopu noviteta i projekata Tejlor daje i više intervjua nego inače, a za "Deutsche Presse-Agentur" odbila je da odgovori na pitanje koje nije smatrala pristojnim.

Naime, novinar ju je upitao o majčinstvu, naglasivši da se bliži 30. rođendanu.

- Neću odgovoriti na to pitanje. Mislim da to nikad ne biste pitali mog muškog kolegu kad napuni 30 godina! - odbrusila je Tejlor novinaru i dala mu jasno do znanja da pitanje smatra seksističkim i neprimerenim.

Iako nema dece, Sviftova "decom" naziva svoje mnogobrojne mačke.

No, nakon nekoliko turbulentnih i propalih veza koje je i opevala, srce joj je osvojio britanski glumac Džo Alvin (28), a Tejlor svoju privatnost štiti više nego ikada.

Taylor Swift, Tejlor Svift

Tejlor Svift, Foto: Profimedia

Sve više vremena provodi sa porodicom i voljenim osobama, a odnedavno se ponovo zajedno sa majkom bori protiv njene teške bolesti.

Oba Tejlorina roditelja preživela su kancer, a majka ponovno vodi bitku za svoj život. U intervjuu za časopis Elle, Sviftova je govorila o teškoj dijagnozi, priznavši da ju je to potpuno dotuklo.

VIDEO: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA