≫ 

Najseksi frajer planete objavio privatnu sliku sa pauze snimanja "Igre prestola", kada je završio u gepeku jer je bio švorc (FOTO)

Džejson Momoa je "iskopao" ovu fotografiju i rado je podelio sa fanovima

  • 10
Jason Mamoa Džejson Momoa/ Foto: Profimedia

Holivudski zavodnik Džejson Momoa podelio je sa fanovima trenutak iza scene dok je glumio u popularnoj seriji "Igra prestola", čija je poslednja epizoda nedavno emitovana.

39-godišnji glumac, miljenik žena i prema mišljenju mnogih jedan od najzgodnijeg muškarca na svetu, prisetio se uloge iz serije, gde je bio Kal Drogo.

Džejsonu je inače Kal omiljeni lik iz knjige, pa mu je bila neizmerna čast da glumi baš njega.

Na fotografiji na koju je "naleteo" u mobilnom telefonu i koju je podelio sa fanovima, a koju je slikao njegov najbolji prijatelj Brajan, nasmejani Momoa leži u gepeku vozila parkiranom na nekom usputnom, mirnom parkingu u Irskoj.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Kako je objasnio, Džejson i njegov prijatelj su bili švorc da u jednoj pauzi snimanja "Igre prestola" odu kući, pa su iznajmili kombi i vozikali se prelepom Irskom.

- Ispostavilo se da je svuda savršena. Toliko predivnih ljudi i priča... Čuvam ove najjednostavnije trenutke, koji su se na kraju pretvorili u nezaboravne - napisao je glumac.

Jason Mamoa Džejson Momoa/ Foto: Profimedia

Inače, Momoa će igrati u filmu "Aquaman 2", koji bi trebalo da bude završen 2022. godine.

VIDEO: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA