≫ 

Bez kondoma nema ni albuma, ako hoćete da slušate Majli Sajrus (FOTO)

Ako kondom nije za vas, u onlajn šopu na njenom sajtu možete da pronađete majice, plakate i suvenire

  • 0
Majli Sajrus Majli Sajrus, Printskrin: Youtube/Miley Cyrus

Pevačica i glumica Majli Sajrus (26) prodaje kondome, kako bi proslavila lansiranje novog albuma "She is coming".

Ne, ne šalimo se, a tek nije šala podatak da je svet potpuno "poludeo" za Majlinim idejama, uprkos činjenici da im za album i kondom treba 20 dolara, odnosno 17,80 evra.

Majli Sajrus Kondom koji se prodaje uz album, na Majlinom sajtu, Printskrin: shop.mileycyrus.com

Album je u crnom omotu i nosi naziv "Ona dolazi-1-833-Ona-je-MC", a uz njega dobijate zaštitu i digitalno preuzimanje albuma. No, ako kondom nije za vas, u onlajn šopu na njenom sajtu možete da pronađete majice, plakate i suvenire.

Da je inovativna i da ne odmara kada je u pitanju muzika, ali i film, Majli je pokazala pojavljujući se u popularnoj seriji "Black Mirror".

Autor serije Čarli Bruker (48) rekao je kako nikad nije ni pomislio da će zvezda poput Majli biti u seriji.

- Dok smo pisali scenario nismo znali, a ni pomišljali da bi mogli dobiti Majli Sajrus. Scenario smo napisali, potom prestali da mislimo o tome ko može da igra deo o svetskoj pop zvezdi, jer nam je bio potreban neko ko je uverljiva međunarodna zvezda, ali i dobar glumac - priča Bruker.

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort Majli Sajrus, Foto: Tanjug/AP

- Razmišljali smo kako bi bilo sjajno imati nekog poput Majli, iako smo mislili da nemamo šanse, ali nismo imali šta da izgubimo pokušajem da joj damo scenario - kaže Čarli i dodaje da su bili jako srećni kada im je rekla da zna za seriju i da je pročitala scenario.

- Bili smo presrećni kada je rekla da je čula za emisiju i pročitala scenario. Sve joj se svidelo i pristala je na Skajp poziv sa nama - istakao je autor serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA