≫ 

Kim Kardašijan provela ceo dan sa čovekom osuđenim na smrtnu kaznu, na korak je do toga da napravi čudo u njegovom slučaju! (FOTO)

- Smatram da je pažljiv i iskren, i verujem da je nevin kada su u pitanju zločini za koje je osuđen! - napisala je Kim na Tviteru

  • 10
Kim Kardashian and Kevin Cooper Kim Kardašijan i Kevin Kuper, Foto: Twitter/KimKardashian

Kim Kardašijan (38) čitav dan je provela sa zatvorenikom Kevinom Kuperom (61) koji je osuđen na smrtnu kaznu zbog, kako se utvrdilo, 4 ubistva koja je počinio!

Kevin je 1983. godine osuđen na smrtnu kaznu, ali oduvek tvrdi da nije učinio ubistva zbog kojih je osuđen. Zbog toga, Kim je odlučila da se bori i pomogne Kevinu da dokaže ono pri čemu čvrsto stoji, a to je njegova nevinost.

Kardašijanova se u slučaj umešala u oktobru 2018. godine, kada su se pojavili novi dokazi koji sugerišu na to da je Kevinu namešteno.

Tako je Kim, koja poslednjih meseci uči kako bi postala pravnica, tražila ponovno razmatranje slučaja i eventualno oslobađanje. Kim je, taođe, zahtevala novo DNK testiranje, što je bivši guverner Kalifornije Džeri Braun (81) dozvolio, dok je novi guverner Gevin Njusom (51) odobrio još više testova.

Kim Kardashian and Kevin Cooper Kim sa svojim timom i Kevinom Kuperom, Foto: Twitter/KimKardashian

Kim je već postigla ogroman uspeh, pošto je Gevin za vreme svog mandata zaustavio izvršenje smrtnih kazni, što jeKim učinilo presrećnom. Ona se toliko posvetila slučaju da se čak, potpuno neočekivano, malo distancirala od emisije "The Keeping Up with the Kardashians".

- Imala sam emotivan susret sa Kevinom Kuperom juče, u "San Quentin’s" delu za smrtne kazne. Smatram da je pažljiv i iskren, i verujem da je nevin kada su u pitanju zločini za koje je osuđen! - napisala je Kim na Tviteru.

- Nadam se da će Kevin biti oslobođen pošto je DNK testiranje sada naređeno u njegovom slučaju, a ostajem večno zahvalna guverneru Njusomu jer je ukinuo smrtnu kaznu u Kaliforniji - dodala je u narednom tvitu.

Kim je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert Kardašijan koji je preminuo 2003. godine, bio je jedan od poznatijih američkim advokata, poznat po suđenju O.J. Simpsonu.

VIDEO: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    2. jun 2019 | 10:17

    Prave rijaliti i od pravosudja, u prevodu sve je izrežirano

  • Sta reci

    2. jun 2019 | 19:25

    Ee zivote, studirala sam pravo 5 godina, zavrsila fakultet s titulom magistra, sve u roku i vrlo dobrim ocjenama, i nikad nisam dobila priliku da makar pripravnicki odradim u advokata ili na sudu. I meni bi bilo zanimljivo prouvacati slucajeve i pomagati ljudima. A Kim se sad sjetila da joj je pravo zanimljivo i da bi to mogla zavrsiti i raditi i naravno zbog nje se i presedani prave, odgadjaju smrtne kazne i sl. E kamo ide ovaj svet, starlete bi nam uskoro mogle postati i doktorke pa nas operisati i leciti jer im je to zanimljivo...

  • Asdf

    2. jun 2019 | 11:13

    Bolesnica. Drzava u kojoj samo uspesni mogu da rade sta zele , ostali su gori robovi nego mi ovde, samo nisu svesni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA