≫ 

Bijonse nije mogla da sakrije ljubomoru: Džej Zi pričao sa suprugom vlasnika Golden Stejta, a onda je pevačica uradila nešto neočekivano! (VIDEO)

- "Čini se kako se Bijonse ne sviđa da neko razgovara sa Džej Zijem","Pogledajte joj facu." - bili su samo neki od komentara

  • 2

Poupularna pevačica Bijonse (37 ) i njen muž Džej Zi (49) uživali su u prvom redu na košarkaškoj utakmici u društvu vlasnika NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa Džoa Lejkoba i njegove supruge Nikol Kjuran, a snimak sa utakmice je apsolutni hit na društvenim mrežama i pokrenuo je lavinu komentara da je Bijonse veoma ljubomorna.

Dok Džej Zi i Nikol razgovaraju, Bijonse sedi između njih, a na njenom izrazu lica jasno se vidi da pevačici ni malo ne prija što njen suprug priča sa drugom ženom.

Nicol se u jednom trenutku nagla prema reperu kako bi mu nešto rekla, a Bijonse se vidino uznervirala dok je čekala da završe razgovor.

Onda je pevalica uradila neštop što niko nije očekivao. Kada se devojka pomerila, Bijonse ju je blago gurnula prema mestu gde sedi kako bi prestala da komunicira sa njenim mužem.

"Čini se kako se Bijonse ne sviđa da neko razgovara sa Džej Zijem","Pogledajte joj facu.", "Bijonse ne može da je podnese, bolje joj je da pusti njenog muškarca na miru" - neku su od komentara na drštvenim mrežama.

Podsećamo, krajem 2017. godine Džej Zi je priznao da je varao Bionse. Par je imao ozbiljnu bračnu krizu, a o njegovoj neveri oboje su progovorili u svojim pesmama.

VIDEO: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA