Definitivno kraj! Irina Šajk uslikana kako iznosi kofere iz vile u kojoj je živela sa Bredlijem Kuperom (FOTO)

Kako izgleda Irina i Bredli odlučili su da stave tačku na njihov brak

  • 5

Da glumac Bredli Kuper (44) i manekenka Irine Šajk (33) imaju ozbiljnu bračnu krizu bruje svi svetski mediji, a sada je lepa manekenka uslikana kako sa koferima napušta njihovu porodičnu kuću.

Irina se iselila iz vile u kojoj je živela sa Bredlijem u Los Anđelesu, a sa sobom manekenka je povela i njihovu ćerkicu Leu De Senu koja ima dve godine.

- Nisu u dobrim odnosima već nekoliko meseci, pa je ona odlučila kako bi bilo najbolje da se preseli u svoj stan. Čini se da par neće ostati zajedno u vezi - rekao je izvor blizak manekenki.

Irina Šajk Manekenka napušta porodičnu vilu u kojoj je živela sa Bredlijem i dvogodišnjom ćerkicom, Foto: Profimedia/Mega Agency

Podsećamo, Bredli i pevačica i glumica Lejdi Gagom imali su romnatičan nastup na dodeli Oskara, a njihova prisnost, pogledi i dodiri pokrenuli su lavinu komentara. Kuper je sa Gagom  snimio film "A star is born".

Lejdi Gaga je raskinula sa svojim verenikom Kristijanom Garinom ali je demantovala da je u vezi sa glumcem tvrdeći da je zajednočno nastup na dodeli Oskara bio samo gluma.

Irina i Bredli u braku su od 2015. godine i imaju ćerku ćerkicu Leu De Senu.

Irina Šajk Irina Šajk, Foto: Profimedia/Mega Agency

VIDEO: Bredli Kuper i Irina Šejk u problemima, glumac izbegava jednu stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA