≫ 

Rosalinda na dodelu Toni nagrada došla u pratnji supruga milionera koji je 22 godine stariji od nje, pa pokazala seksi noge na crvenom tepihu (FOTO)

Meksička glumica i pevačica Talija, zvezda serije "Rosalinda", blistala je događaju koji je održan u Njujorku

  • 1

U "Radio City Music" hali u Njujorku održana je 73. po redu dodela Toni nagrada, a sam događaj "vrveo" je od poznatih ličnosti. Tamo je bila i meksička pevačica i glumica Talija (47), koje se svi sećamo kada je igrala lik Rosalinde u istoimenoj seriji.

Njoj je na dodeli Toni nagrada pravio društvo suprug Tomi Motola (69), muzičkog mogula čije bogatstvo je procenjeno, prema podacima na internetno, 400 miliona dolara. Talija je blistala u haljini srebrne boje, dok se Tomi, inače bivši suprug pevačice Maraje Keri, opredelio za odelo.

Talija, Tomi Motola

Talija i Tomi Motola Foto: Tanjug/AP

Meksička lepotica pokazala je na crvenom tepihu i svoje atribute, a u centru pažnje bile su njene seksi noge.

Talija

Talija Foto: Tanjug/AP

Inače, na dodeli Toni nagrada pobedio mjuzikl "Hadestown" rediteljke Rejčel Čavkin, koja je takođe nagrađena. Najbolji glumac u glavnoj ulozi i najbolja glumica u glavnoj ulozi u mjuziklu su Santino Fontana koji nastupa u predstavi "Tootsie" i Stefani Džej Blok koja igra u komadu "The Cher Show".

Priznanje za najbolju režiju dramskog komada pripalo je Semu Mendesu za predstavu "The Ferryman".

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA