Sara Džesika zatekla hit prizor na ulici Njujorka i oduševljeno ga podelila sa fanovima: Dobila sam dozvolu za objavljivanje! (FOTO)

Glumica je odmah podelila svoje oduševljenje napisavši: "Plaža na pločniku"

  • 0

Zvezda serije "Seks i grad", glumica Sara Džesika Parker, naišla je na neuobičajen prizor na njujorškim ulicama, koji je odmah podelila sa fanovima na društvenoj mreži.

U pitanju je scena u kojoj su dva muškarca "preselili" kancelariju na ulicu, pa su na ležaljkama uživali držeći svoje laptopove - bosi, u šortsevima i bez majice.

Očigledno je i Saru oduševio ovaj prizor koji se retko viđa u Njujorku, jer je i sama pozitivno prokomentarisala to što je zatekla.

 
 
 
View this post on Instagram

West Village NYC Sidewalk beach. Al fresco office. Permission granted to post. Thanks Aaron and Zack. Best of luck with the frozen treat startup. X,SJA post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

- Plaža na pločniku. Hvala Aronu i Zaku - napisala je Sara, navodeći kako je dobila dozvolu za postavljanje slike na Instagram, čime je još više oduševila fanove.

- Zamisli da ti priđe Sara Džesika Parker i traži dozvolu za objavljivanje na Instagramu, wow - glasi jedan od komentara.

Sara Dzesika Parker

Sara Džesika Parker, famozna Keri Bredšo u seriji "Seks i grad"/ Foto: Profimedia

VIDEO: Keri Bredšo - žena zmaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA