≫ 

Madona progovorila o počecima karijere i nepristojnim ponudama koje je dobijala!

Za britanski "Gardijan" pevačica je priznala da su joj na početku karijere praktično svi tražili seks u zamenu za uslugu

  • 10

Pop diva Madona (60) poslednjih dana neprestano je u medijima, dobrim delom jer je upravo izašao njen novi album nazvan "Madame X" koji je izazvao različite reakcije publike.

Pevačica je tim povodom u jednom od mnogobrojnih intervjua progovorila i o počecima svoje karijere.

Za britanski "Gardijan" pevačica je priznala da su joj na početku karijere praktično svi tražili seks u zamenu za uslugu.

MET GALA: Madona Madona, Foto: Tanjug/AP

Napredak u karijeri za mnoge je izgledao upravo tako, a o razočaravajućem stanju u muzičkoj industriji otvoreno je govorila.

- Ni sama ne znam koliko mi je muškaraca reklo "u redu, ako mi po*ušiš" ili "uradiću to ako spavaš sa mnom". Jako puno. Seks je kao valuta - ispričala je i dodala kako joj je ustvari žao što žene u muzici ne govore češće o zlostavljanju, kojeg nažalost ima na svakom koraku.

Podsetimo, Madona je nedavno priznala da je ozloglašeni Harvi Vajnstajn  (67) i s njom prešao granicu dobrog ukusa i to dok su snimali dokumentarac Truth or Dare 1991. Međutim, već u to vreme, tvrdi, znala je šta radi zloglasni Vajnstajn sa djevojkama, kao i činjenicu da je oženjen muškarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brane

    16. jun 2019 | 09:25

    Kad je trebalo sve su pusile a sad kad su slavne i poznate javile se traume.

  • Miki

    16. jun 2019 | 08:56

    A ona im kao nije popušila da bi se probila!?!

  • Jeca

    16. jun 2019 | 11:42

    A šta je tek ona onda radila sve jer je stigla do vrha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA