≫ 

Posle silnih operacija i zdravstvenih problema, Kardi Bi odlučila da više nikada ne ide pod nož

Reperka je najviše ugrozila zdravlje liposukcijom, a sada je u vežbanju pronašla spas

  • 4

Nakon što je nedavno šokirala sve slikom otečenih stopala posle koncerta napisavši kako joj se to redovno dešava zbog plastičnih operacija, reperka Kardi Bi (26) odlučila je da više nikada ne ide pod nož.

Naime, Kardi Bi je poznata po brojnim operacijama kako bi postigla željeni izgled, a najveću pažnju privukla je operacijom zadnjice, koju je "doradila" pre četiri godine, kada se bavila striptizom.

Iako su joj lekari i ranije savetovali da uzme dužu pauzu kako bi odmorila svoje telo od silnih zahvata, najviše od posledica liposukcije, ona je tek nedavno otkazala nekoliko koncerata u Americi.

Kardi Bi, Cardi B Kardi Bi/ Foto: Instagram/iamcardib

Kardi se požalila fanovima na društvenoj mreži kako se odriče plastičnih operacija, te kako će se ozbiljnije posvetiti svom zdravlju. Napomenula je kako će krenuti u teretanu, a i da više nikada neće otići pod nož.

- Naporno ću vežbati da više nikada ne bih morala pod nož - napisala je reperka koja je prva u istoriji osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine na 61. dodeli Gremi nagrada.

- Ne pada mi na pamet više da idem na plastičnu operaciju. Otkad vežbam više ne patim ni od glavobolje - rekla je Kardi, a da li će uspeti da se "oslobodi" želje za operacijama, ostaje da vidimo.

Kardi Bi Kardi Bi/ Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA