≫ 

"Predugo su me iskorišćavali": Glumicu ucenjivali golim slikama, ona ih sama objavila! (FOTO)

- Posljednjih 24 sata pretili su mi vlastitim golim fotografijama i osećam se odvratno, osećam se posmatrano, kao da je neko uzeo nešto od mene za šta sam želela da samo jedna posebna osoba vidi - napisala je glumica

  • 4

Glumica Bela Torn (21) objavila je svoje eksplicitne fotografije na Tviteru i poslala jasnu poruku.

Golišavim slikama hakeri su navodno pretili glumici, pa ih je ona sama objavila i obratila se svima putem društvenih mreža.

- Jebite se i vi i moć koju mislite da imate nad mnom. Pisaću o tome u sledećoj knjizi - napisala je glumica uz eksplicitne fotografije i skrinšotove poruka hakera.

- Posljednjih 24 sata pretili su mi vlastitim golim fotografijama i osećam se odvratno, osećam se posmatrano, kao da je neko uzeo nešto od mene za šta sam želela da samo jedna posebna osoba vidi - objasnila je mlada glumica.

Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn, Foto: Profimedia

- Predugo sam dopuštala da me muškarci iskorišćavaju i je*eno mi je dosta toga... mogu spavati večeras znajući da sam vratila svoju moć. Ne možete kontrolisati moj život i nikad nećete. Drugim rečima, evo vam mojih sisa - bila je jasna Bela.

Glumica je priznala da je umesto slavlja zbog knjige koju trenutno promoviše, ceo dan plakala zbog pretnji hakera.

- I da, FBI će vam biti na vratima ubrzo, pa pripazite sopstvena je*ena leđa - napisala je bivša Diznijeva zvezda, koja nije indetifikovala hakera.

Podsćamo, glumica je u sukobu sa bivšim dečkom Modom Sunom sa kojim je raskinula nakon veze od godinu dana, u aprilu ove godine.

Reper je navodno zadržao njen kompijuter u kom su se nalazila glumičina dokumenta, pa je zbog toga, kako je rekla, propustila veliki posao.

VIDEO: Udala se Gvinet Paltrou, ali ne živi sa svojim dragim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    17. jun 2019 | 11:36

    Kako je moguće ucenjivati golišavum slikama nekoga ko se dobrovoljno skida i snima se,sluka se...?!

  • gedza

    17. jun 2019 | 14:29

    to macko, ovako svaka zena treba hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA