≫ 

Dok je ona bila luda za seksom, svi su bili ludi za njom: Evo kako Samanta danas izgleda (FOTO)

Glumica je ranije svojim izgledom privlačila pažnju gde god da se pojavi

  • 6

Glumica Kim Katral (62) bila je zvezda serije "Seks i grad" gde je glumila fatalnu zavodnicu Samantu Džouns koja je često menjala seksualne partnere.

Kim je bila jedna od najomiljenijih likova u seriji, a svojim izgledom privlačila je pažnju kako na setu, tako i van njega.

Glumica je često isticala da jako vodi računa o svom izgledu, te je tako jednom u šali rekla da je na dijeti od 1974. godine.

- Volim da jedem, a građom nisam baš prirodna mršavica, pogotovo u ovim godinama i zato moram da pazim na ishranu. Zato nikada ne jedem dezert nakon obroka jer znam koliko je teško izgubiti taj višak kilograma - rekla je prošle godine u jednom intervjuu.

Kim je ostala prirodna i nije se podvrgla plastičnoj hirurgiji, ali je istakla da jako vodi računa o negi lica.

- Moji prijatelji me ne percipiraju kao seks bombu, oni jako dobro znaju ko sam ja i koliko se razlikujem od likova koje sam igrala - rekla je Kim u istom intervjuu.

Kim Katral Kim Katral danas, Printskrin: Instagram/kimcattrall

Kim danas ima pune 62 godine, a godine se i te kako vide na njenom licu.

Međutim, vidi se i šarm sa kojim se, očigledno, neko zaista rodi ili ne rodi.

Kim Katral Kim Katral danas, Printskrin: Instagram/kimcattrall

Podsetimo, Kim se u februaru 2018. javno obračunala sa Sarom Džesikom Parker, odnosno Keri iz "Seks i grada".

Sve je počelo tužnom vešću kada je Kim 5. februara saznala je da je njen brat, za kojeg je samo 18 sati ranije objavila da je nestao, zapravo iznenada preminuo

Poruke podrške stigle su joj sa svih strana, između ostalog i od njene nekadašnje vrlo bliske saradnice i drugarice Sare Džesike Parker. Upravo ta poruka čuvenu Samantu izbacila je iz takta.

Ne treba mi tvoja ljubav, niti podrška, u ovom tragičnom trenutku! - poruka je koju je Kim objavila, a pored je napisala:

Sara Džesika Parker, Kim Katral Sara i Kim u seriji, kao Keri i Samanta, Foto: Profimedia/Everett

- Majka me je danas pitala: "Kada će te Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje za je nas veoma bolan podsetnik koliko si zaista okrutna bila onda, a i sada. Daj da ti razjasnim ovo vrlo jasno (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju kako bi se predstavila kao "dobra devojka" osoba! - napisala je tada Kim.

Pogledajte neke od najboljih scena Samante Džouns:

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA