Džej Lo čestitala Dan očeva bivšem mužu i sadašnjem vereniku, a poruke će vas oduševiti (VIDEO)

Pevačica je svoim objavama raznežila sve i poslala jake poruke svima koji je prate

  • 0

Dženifer Lopez na društvenim mrežama objavila je emotivne snimke i poruke kojima je čestitala Dan očeva svom sadašnjem partneru Aleksu Rodrigezu, ali i bivšem suprugu Marku Entoniju.

Lopezova je prvo objavila snimak njenog sina sa njegovim ocem Markom Entonijem, na kojem pevač čita predivnu poruku koju mu je naslednik napisao.

Međutim, i Dženifer je svom bivšem dragom uputila emotivne reči.

- Srećan Dan očeva, Flako! Ema i Maks te vole tako mnogo! Hvala ti za ova dva prelepa kokosa. Srećan Dan očeva - poručila je Dženifer.

 

Potom, usledila je čestitka njenom sadašnjem partneru, vereniku Aleksu Rodrigezu, a obzirom na to da njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi i da žive zajedno, poruka je daleko emotivnija.

- Koliko smo srećni što te imamo u našim životima... Ne samo što nas svakodnevno nasmejavaš, nego nam pomažeš da budemo najbolja verzija sebe! Biti tu i brinuti konstantnom prisutnošću koja nikada ne posustaje... Mačo... Ne mogu da počnem da pričam o tome koliko značiš meni, Maksu i Emi! Gledajući kakav si otac Taši i Eli jedna je od mojih najvećih radosti i oni su toliko srećni što imaju tebe da te zovu Tatice! Svi te volimo toliko mnogo! Srećan Dan očeva - poručila je Džej Lo svom vereniku.

 

Nakon ovoga usledili je lavina komentara na društvenim mrežama, a njeni fanovi su zaključili da je prvi snimak dokaz da bivši i sadašnji partneri mogu ostati prijatelji i posle razvoda, te da daju vrlo dobar primer ljudima.

Podsetimo, Dženifer iz braka sa Markom Entonijem ima blizance Maksa (11) i Emu (11). Njih dvoje su bili u braku od 2004. do 2014. godine.

Međutim, i njen sadašnji partner Aleks Rodrigez iz šestogodišnjeg braka sa Sintijom Skurtis ima dve ćerke Elu (10) i Natašu (14).

VIDEO: Verenik Dženifer Lopez iznenadio ju je romantičnim gestom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA