≫ 

Isplivali snimci iz prošlosti koji šokiraju: Mama Điđi i Bele Hadid je "majka iz pakla"? (VIDEO)

Mnogi komentarišu da je Kris Džener loša majka koja se prema svojoj deci ophodi kao prema projekrima koji će joj doneti mnogo novca, evo dokaza da Kris ima jaku konkurenicju

  • 0
2017 Glamour Women of the Year Awards Jolanda, Bela i Điđi Hadid, Foto: Tanjug/AP

Ćerke Jolande Hadid, Điđi i Bela Hadid danas su jedne od najuspešnijih manenekenki, ali su pre manekenstva svojom majkom učestvovale u rijalitiju "The Real Housewives of Beverly Hills".

Na internetu su se pojavili snimci na kojima Jolanda razgovara sa ćerkama, a zbog njenog ophođenja, svi su šokirani ponašanjem jedne majke prema svojoj deci.

Điđi je želela da bude odbojkašica, ali joj Jolanda to nije dozvoli, dok je drugu ćerku, Belu, potpuno zanemarivala.

YOLANDA FOSTER, BELLA HADID, GIGI HADID Jolanda sa decom dok su bila mala, Foto: Profimedia/Backgrid

- Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno. Ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo - govorila je Jolanda ćerki.

Điđi i Bela Hadid Điđi i Bela Hadid, Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images

Điđi ju je podsetila da je u trećem razredu u školu nosila košarkaške dresove, a Jolanda je tada prokomentarisala da je mislila da je lezbijka.

- Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali biće tako dobro - rekla je Điđi, a majka ju je onda opoomenula da treba se vrati na dijetu, jer "Pariz i Milano vole mršavije devojke".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

"Jesam li to samo ja, ili je Jolanda primer toksične majke?", "Điđi i Bela su mi sad postale simpatičnije, njihova majka je noćna mora".. neki su od komentara, a mnogi su zaključili da se posle ovog videa Kris Džener čini kao dobra majka.

Kako se Jolanda ophodila prema svojim ćerkama pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA