≫ 

Propao joj milionski plan: Devojka zbog prisilnog oralnog seksa od repera dobila "samo" 309.000 evra

Lejla je htela da izvuče milione, tvrdeći da je trudna

  • 12
Gremi, Grammy Drejk, Foto: Tanjug/AP

Obri Drejk Grejem (32), poznatiji kao Drejk, platio je oko 309.000 evra ženi koju je hteo da tuži zbog navodno lažnih optužbi za seksualno uznemiravanje!

Drejk je sa Lejlom Lejs (32) pravni proces završio u novembru 2018. godine, a sada je otkriveno da je sve završeno pošto je postignut dogovor da reper kao odštetu Lejli isplati oko 309.000 evra.

Podsetimo, Lejla je u aprilu 2017. na svom Instgaram profilu objavila da je trudna, pošto ju je navodno Drejk silovao u hotelu u Mančesteru, u Engleskoj.

Inače, tajni dogovor o isplati otkriven je nakon što je Lejla uložila žalbu protiv svog advokata pošto je, kako je rekla, išao protiv njenog interesa urotivši se sa Drejkovim advokatom protiv nje.

Layla Lace  Lejla Lejs Lejla Lejs, Foto: Instagram/iamlaylalace

- Drake me je prisilio na oralni seks, no to nije bio obični oralni seks, već više kao fetiš - rekla je Lejla i dodala da joj je reper rekao da "proizvod" pljune u šoljicu koju je potom izmerio.

Drejk je priznao da su imali odnos nakon njegovog koncerta u Mančesteru, ali je tvrdio da je Lejla pristala na oralni seks. U aprilu 2017. godine, kada je izjavila da je trudna sa Drejkom, sve se završilo na priči, pošto dokaza o istoj nije bilo.

Drejk, Toronto reptors, Golden Stejt Voriors Drejk, Foto: AP/Tanjug

Lejla je potom advokata angažovala da izvuče milione od Drejka, ali nije želela da pristane na test očinstva, pa je sve palo u vodu.

Slučaj je eskalirao u junu, kada je nazvala njujoršku policiju i prijavila silovanje. Policija je tada razgovarala sa Drejkom, ali su ga oslobodili s obzirom na to da nije bilo dokaza za njene optužbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA