Bred Pit pre osam godina: Pravio sam se da je brak sa Dženifer nešto što nije

Bred Pit je još pre osam godina u intervjuu otvorio dušu o braku sa Dženifer Aniston, sa kojom se razišao pre 14 godina

  • 4

Iako su se razveli davne 2005. godine, odnos Breda Pita (55) i Dženifer Aniston (50) i dalje je popularna tema svetskih medija.

Šest godina nakon razlaza slavnog holivudskog para, Bred Pit je u jednom intervjuu istakao kako je brak sa Dženifer postao lažan.

- Bio sam svestan da pokušavam pronaći film o zanimljivom životu, a ja sam nisam imao zanimljiv živt. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak nešto što nije - rekao je tada Bred, a prenosi britanski "Daily Mirror".

U vreme kada je Bred dao ovaj intervju, već je bio u dugoj vezi sa Anđelinom Džoli i već tada su imali decu, a o lepoj Anđi zbog koje je ostavio Dženifer govorio je samo najlepše.

Bred Pit, Dženifer Aniston Bred Pit i Dženifer Aniston, Foto: Guliver/Carlo Allegri/Getty Images

- Najpametnija stvar koju sam mogao da uradim u životu jeste što sam za majku svoje dece izabrao Anđelinu. Divna je majka - rekao je holivudski zavodnik.

Fanovi Dženifer Aniston napali su ga zbog ovoga što je rekao, nakon čega je on odmah reagovao, pa rekao kako mu je žao što je izjava pogrešno protumačena, te da će za Dženifer uvek biti tu i zauvek joj biti prijatelj, jer je fantastična osoba.

Podsećamo, Bred Pit i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada su se zaljubili jedno u drugu, zbog čega je glumac ostavio Dženifer Aniston. Razišli su se 2017. godine, a 2019. su se i zvanično razveli.

Anđelina Džoli, Bred Pit Foto: Tanjug/AP/Invision

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    22. jun 2019 | 19:14

    Ova Andjelina je strasilo i kao pojava i kao covek

  • Krlja

    22. jun 2019 | 19:00

    Nasta lici Andjelina...strasno...Dzenifer je za nju premija 😉👍

  • Marija

    22. jun 2019 | 19:49

    Divna majka. Usvojenom sinu otavlja nasledstvo a biološkoj deci ništa samo da bi njemu (Pitu) napakostila. Kako život zna da te demantuje. Hahahahahahaha....😂 😂 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA