≫ 

Preokret! Dok svi tvrde da je Gagi krivo zbog rastanka Irine i Bredlija, ona sa njim ide na put

Reč je o "Glastonbury" festivalu na kojem bi trebalo da se pojave, što tvrdi Edit Bouman (45), poznata tamošnja TV voditeljka

  • 1

Svetski mediji i paparaci i dalje prate svaki korak Lejdi Gage (33) i Bredlija Kupera (44), a fanovi širom sveta sve su više uvereni u to da su se pevačica i glumac "spetljali" tokom snimanja filma "A star is born".

U momentu kada svet bruji o razvodu Bredlija i manekenke Irine Šajk (33), Gaga i glumac zakuvali su stvari pošto se uveliko priča da par ide zajedno u Škotsku!

Reč je o "Glastonbury" festivalu na kojem bi trebalo da se pojave, što tvrdi Edit Bouman (45), poznata tamošnja TV voditeljka. Kako je rekla, u svojoj emisiji ugostiće Bredlija koji bi trebalo da otpeva pesmu ili dve sa Gagom, ali da je to "još uvek tajna".

Lejdi Gaga, Bredli Kuper Lejdi Gaga i Bredli Kuper, Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, pre nekoliko dana svetski mediji pustili su vest, oslanjajući se na priču Gaginog prijatelja, da je pevačici mnogo krivo što su se Irina i Bredli rastali, te što čitav svet priča da im je ona upropastila brak.

- Gaga se oseća jako loše zbog njihovog raskida i peče je savest. Ne planira da započne vezu sa glumcem, ali joj je žao Irine jer je svesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za raskid. Svesna je da je film koji je snimila sa Bredlijem imao snažan uticaj na njihov odnos - ispričao je izvor za USWeekly.

Irina Šajk Irina se nedavno iselila iz kuće u kojoj je živela sa Bredlijem, Foto: Profimedia/Mega Agency

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA