≫ 

Madona isprovocirala fanove novom slikom, tvrde da je preterala i da je sramno (FOTO)

Ikona popa izazvala je negativne reakcije fotografijom koju je objavila

  • 6

Kraljica popa, slavna Madona (60), fotografijom na Instagramu je izazvala burne reakcije, a njeni fanovi smatraju kako joj ovo, ipak, nije bilo potrebno.

Radi se o fotografiji na kojoj je Madona u čipkastom brushalteru i mrežastim čarapama, a pozira držeći devicu Mariju.

Uz objavu je slavna pevačica napisala kako se zahvaljuje blaženoj Devici, a mnogima se ovaj njen postupak uopšte nije dopao. Osuđujući komentari dospeli su i do Tvitera, gde su i neki Madonini prijatelji izrazili nezadovoljstvo, navodeći kako je ovaj put preterala.

 
 
 
View this post on Instagram
Madame ❌ giving thanks to the blessed Virgin................... .....🙏🙏🙏🙏 #madamex #gratitudeA post shared by Madonna (@madonna) on

U jednom prošlonedeljnom intervjuu u Australiji, Madona je istakla kako želi da promeni stavove Vatikana o reproduktivnim pravima.

Inače, Madona je rođena kao katolkinja, a neko vreme sledila je kabalu. U detinjstvu je želela da bude časna sestra. Počela je da peva u čast kabale još pre gotovo deset godina na albumu "Ray of Light", tvrdeći da joj je upravo taj projekat pomogao da postane duhovno čista.

Madona Madona/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Nemilosrdni Vidić ne štedi nikoga: Ko se obukao kao seoski švaler blatnjavih cipela, a koja pevačica je na sebe navukla čamotinju i tetka-Šanel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Usa

    26. jun 2019 | 08:11

    Đavo u ljudskom obliku.

  • jdm

    26. jun 2019 | 07:56

    Sistemacki pokušavaju da udalje narod od vjere. Prijatelji hrišćani, borite se jer ovo je sramno što nam nameće ova "elita" iz Hollywood-a. Moju vjeru karakterišu kao terorističku a sa vašom se ismijavaju. Zakedničkim snagama treba da se borimo protiv ovih nepravdi.

  • Antusa

    26. jun 2019 | 11:10

    Odavno izasla iz mode. Ni kaceci se na latino umetnike njen poslednji album nije izbegao veliki fijasko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA