≫ 

Vreli snimak Sindi Kraford (53) na dan rođenja pokojnog Džordža Majkla (VIDEO)

Večno lepa Sindi zagrmela je na visokim potpeticama, sa bujnom, seksi kosom, a na sceni je doslovce izgledala kao da ima bar 20 godina manje

  • 0

Slavni Džordž Majkl 1990. svetu je predstavio legendarnu pesmu "Freedom", a črvrsto odlučan da se ne pojavi u spotu, po savetu slavnog nemačkog fotografa Pitera Lindberga, u videu za "Freedom" našlo se pet najboljih top modela sveta!

Tako su se u spotu pojavile i zablistale Naomi Kembel (49), Linda Evanđelista (54), Tatjana Patic (53), Kristi Turlington (50) i Sindi Kraford (53).

Lepa Sindi sada je, u utorak 25. juna, na dan kada bi pokojni Majkl napunio 56 godina, odlučila da se u znak sećanja na njega objavi snimak iz emisije u kojoj je u beloj seksi košulji napravila pometnju.

Naime, Sindi se 2017. pojavila u "Lip Sync Battle-u", u momentu kada je glumac Zahari Kvinto (42) izvodio čuvenu pesmu "Freedom".

Večno lepa Sindi zagrmela je na visokim potpeticama, sa bujnom, seksi kosom, a na sceni je doslovce izgledala kao da ima bar 20 godina manje i da je u najzavodljivijim godinama u kojima može biti.

- Sećanje na Džordža Majka na njegov rođendan, sa malom sinhroonizacijom "Slobode". Zakucao si, Zahari - poručila je Sindi koja je tada imala 50 godina.

Pored ovog snimka ona je na Instagram storiju objavila i snimke svojih drugarica top modela iz originalnog spota za "Freedom".

- U nekom momentu vaše karijere, situacija između tebe i kamera se menja. Sa određenim brojem godina potrebno ti je, ali u finalu, ti si njemu potreban više i to više liči na vezu. Tog trenutka kad se desi, odbija vas... i čini se kao da uzima nešto od vas. Voleo bih da nikada više ne stanem pred kamere - rekao je Džordž Majkl 1990. za "Los Angeles Times".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA