≫ 

Britni Spirs objavila sliku stopala, šokirani ljudi joj poruči: Ovi prsti su zastrašujući! (FOTO)

Većina komentara glasila je ovako: "Jesi li uopšte obrijala noge? Čini mi se da nisi", "Oprosti, ali ovi prsti su tako zastrašujući""...

  • 1
Britney Spears Britni Spirs, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kako bi se oporavila od psihičkog sloma koji je doživela na proleće ove godine, Britni Spirs (37) odmarala je na ostrvima Turks i kaikos.

Pop princeza učestalo je objavljivala fotke sa odmora, ali je na kraju sve upropastila slikom svojih stopala koja su prilično negativno komentarisali i oni koji je vole, i oni koji joj nisu verni fanovi.

- Turks, vrati me nazad - napisala je nostalgično Britni u opisu fotografije koju je u kratkom roku komentarisalo više od 3,600 ljudi.

"Na njoj su čak i stopala slatka", "Želimo još ovakvih fotografija", "Sviđaju mi se tvoje noge", pisali su najveći fanovi Spirsove.

No, većina komentara glasila je ovako: "Jesi li uopšte obrijala noge? Čini mi se da nisi", "Oprosti, ali ovi prsti su tako zastrašujući""...

Britni Spirs stopala Stopala Britni Spirs, Foto: Instagram/britneyspears

Podsetimo, Britni je pre ove slike prašinu podigla selfijem iz kuhinje. Fotografiju je fotošopirala toliko smotano da je iskrivila ladice.

"Devojko, ladice iza tebe imaju srčani udar", "Toliko mršava da savija ladice", "Mislim da treba da nabaviš asistenta koji će za tebe sređivati fotke za Instagram", "Kada već sređuješ noge da izgledaju mršavije, onda barem popravi i pozadinu fotografije", samo su neki od komentara.

VIDEO: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA