≫ 

Niki Minaž nastupa u Saudijskoj Arabiji, žene pobesnele jer ovo pravilo neće važiti samo za reperku!

Koncert će biti održan po saudijskim zakonima, ali ovo pravilo za Niki neće važiti

  • 5

Američka reperka Niki Minaž nastupiće 18. jula na koncertu u Saudijskoj Arabiji potvrdili su organizatori.

Niki koja je poznata po vrlo provokativnom izgledu, ali i nastupima i pesmama pojaviće se na muzičkom festivalu "Jeddah World Fest".

Festival će biti održan u skladu sa saudijskim zakonima tako da će alkoholna pića biti zabranjena, a događaju, koji se održava na stadionu "Kralja Abdullaha", će moći prisustvovati isključivo osobe starije od 16 godina.

Niki Minaž Niki Minaž, Foto: Profimedia/IPA

Međutim, na društvenim mrežama krenula je lavina komentara građanki Saudijske Arabije koje su zamerile organizatorima festivala što pravila neće biti za sve ista, s obrziom na to da će žene na festivalu biti zabrađene, kako to zakon nalaže, dok to pravilo za hip-hop zvezdu neće važiti.

- Ona će da vrti dupetom i sve njene pesme su nepristojne i o seksu i onda mi kažete da nosim abaju - pobunila se jedna građanka na Tviteru.

MET GALA: Niki Minaž Niki Minaž, Foto: Tanjug/AP

Tokom poslednjih nekoliko meseci u Saudijskoj Arabiji nastupali su Maraja Keri, Enrike Iglesijas, Black Eyed Peas, Šon Pol i didžejevi Dejvid Geta i Tiesto.

Koncerti su veliki napredak u odnosu na pređašnje situacije kada saudijska policija za moralnost nije dozvoljavala ni glasniju muziku.

Inače, u Saudijskoj Arabiji žene su po zakonu često obučene u dugačke crne ogrtače, pokrivaju deo lica i kosu, a do skoro im je bilo zabranjeno i da voze.

VIDEO: Haos! Američka rep zvezda gađala koleginicu sandalom, izbacili je sa žurke pocepanu i sa čvorugom na glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    5. jul 2019 | 09:14

    Zatupljuju jos vise taj narod i uvoze sve iz Amerike. Pazi Niki Minaz da nastupi tamo to kao kad bi Tompson odrzao koncert u sred BG. Tamo zene nemaju nikakva prava a ona peva o kojekakvim vulgarnostima i propagira sve najlosije.

  • Pa

    5. jul 2019 | 10:11

    Razgacite se i vi, al masovno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA