≫ 

Hju Grant napao ženu u Rimu, oteo joj mobilni telefon, njegova supruga je žestoko uvredila! (VIDEO)

- Grant, koji je bio iza mene, posegnuo je i uzeo mi mobilni. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan. Rekla sam mu da sam na čelu rimske kompanije za skupljanje otpada - objasnila je napadnuta Luisa Melara, inače predsednica kompanije "AMA" - za komunalni otpad

  • 0

Hju Grant (57) oteo je mobilni telefon ženi pored koje je prolazio, misleći da je paparaco koji slika i snima njega i njegovu ženu!

Naime, kako piše "La Repubblica", inspekcija je tokom noći obavljala posao, a nova predsednica kompanije "AMA" - za komunalni otpad - Luisa Melara, snimala je radnike kako bacaju građevinski otpad na području namenjenom samo za otpad domaćinstva.

Međutim, u tom momentu naišao je Hju sa suprugom Anom Elizabet Eberstin (39), a Luisa je naletela tačno na nju, što je razbesnelo Hjua!

U snimku koji je objavio pomenuti medij, čuje se ženski glas koji verovatno pripada glumčevoj ženi.

Hju Grant sa ženom Hju Grant sa ženom, Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

- Oprostite, šta radite? Baš lepo, glupa pi*do! - kaže ona.

Nemojte stajati ispred moje žene - rekao je potom Grant, a onda je zgrabio telefon.

Kako je kasnije objasnila Luisa, nije ni prepoznala glumca i njegovu ženu, već je stala ispred njih kako joj ne bi prošli ispred kamere kojom je snimala radnike.

- Grant, koji je bio iza mene, posegnuo je i uzeo mi mobilni. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan. Rekla sam mu da sam na čelu rimske kompanije za skupljanje otpada - objasnila je Melara.

Podsetimo, Hju sa Anom ima troje dece, a u Rimu su sada slavili prvu godišnjicu braka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA