Kendal Džener ima novog dečka: Manekenka ponovo u vezi sa košarkašem

Sestre iz klana Kardašijan-Džener padaju na košarkaše

  • 0

Manekenka Kendal Džener (22) nije poput svojih sestara i svoj ljubavni život pomno skriva od javnosti, ali je ovoga puta, prema pisanju stranih medija, navodno uhvaćena sa novim dečkom, košarkašem Kajlom Kuzmom (23)

Kendal je prvi put javno priznala da je u vezi sa NBA košarkašem Benom Simonsom (23), ali o deteljima veze nikada nije govorila. Raskinuli su u maju prošle godine, a lepa manekenka je navodno viđena u društvu novog dečka Kajla na romantičnom krstarenju na Dan nezavisnosti.

Nekoliko dana kasnije Dženerova je bila na jednoj zabavi u Malibuu kojoj je prisustvovao i njen bivši sa kojim nije želela da razgovara, piše Dejli Mejl.

Kendal Dzener Kendal Džener, Foto: Instagram/kendalljenner

Šuškalao se kako se sestri poznatih Kardašijanki ne sviđaju muškarci, već devojke, a na te priče manekenka se samo zagonetno smeškala, a sada to i demantovala.

Kako izgleda, Kendal voli košarkaše baš kao i njene sestre Kim Kardašijan (38) i Kloi Kardašijan (35).

Kim je pre braka sa reperom Kanjeom Vestom (42) bila udata za košarkaša Krisa Hamfrisa (34), a starleta je razvod braka tražila posle samo 72 dana.

Ben Simons Ben Simons/ Foto: Guliver/Vaughn Ridley/Getty Images

Kloi nije imala sreće sa igračima sa košarkaškog terena. Ona je 7 godina bila u braku sa Lamarom Odomom (39), dok sa košarkašem Tristanom Tompsonom ima jednogodišnju ćerkucu Tru. Kao što je poznato, svi ovi sportisi su je varali.

VIDEO: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA