≫ 

Irina Šajk prvi put otvorila dušu nakon raskida sa Bredlijem Kuperom: I dalje verujem u ljubav

Manekenka je dala prvi intervju za magazin "Bazaar", čiju krasi i naslovnicu

  • 4
Bredli Kuper i Irina Šajk Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Ruska manekenka Irina Šajk (33) i američki glumac Bredli Kuper (44) stavili su tačku na četvorogodišnju vezu, a posle meseci šuškanja o njihovom raskidu, slavna lepotica dala je prvi intervju za magazin "Bazaar".

Irina je na naslovnici ovog prestižnog časopisa, a pitanja o trenutnom ljubavnom statusu nije odbila.

- Ako me pitate da li i dalje verujem u brak, moj odgovor je naravno da verujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - izjavila je Irina, koja ima razumevanja za to što svet toliko želi da zna o njenom privatnom životu.

- Mislim da je sve to normalno. Ako nešto nemate, želite to da imate. Privuče vas ta neka zavesa, ne znate šta se nalazi iza nje i želite da je rastvorite - objasnila je manekenka koja kaže kako želi da bude što bolja majka svojoj ćerkici, koja sada prolazi kroz težak period zbog razlaza njenih roditelja.

91st Academy Awards - Arrivals Irina Šajk i Bredli Kuper, Foto: Tanjug/AP

S obzirom na to da mnogi smatraju kako bi Irina, kao majka, manje trebalo da se pojavljuje u javnosti i da nosi zatvoreniju garderobu, a pogotovo joj zameraju što nosi mini suknje, Irina je za njih imala posebnu poruku.

- Dajte mi samo jedan razlog zašto jedna majka ne bi trebalo da nosi mini suknje. Zašto žena više ne sme biti svoja kad postane majka? Ja ne verujem u takvu filozofiju. Ako zaista volite sebe, mislim da možete postići sve što želite - zaključila je Irina.

Irina Šajk Irina Šajk sa ćerkicom/Foto: Profimedia/INSTAR Images

VIDEO: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA