Žena popularnog pevača koji će pre 30. godine postati milijarder zabrinuta: "On ne izlazi dovoljno"

U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra

  • 4

Britanski muzičar Ed Širan (28) je živi dokaz kako čovek od nezavidne finansijske situacije može da postane milioner. On je danas najplaćenija muzička zvezda na svetu, a malo ko je znao da je pre nego što se proslavio dve godine proveo na ulici kao beskućnik.

U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra. Ed je tokom prošle godine ostvario neto profit od 30.753.000 evra. Ono što se iz izveštaja koje su strani mediji preneli još može videti jeste da je muzičar u Ujedinjenom Kraljevstvu platio porez od čak 6.029.210 evra.

Podsetimo, Ed Širan, poznat po hitovima "Shape Of You", "Perfect" i drugim pesmama, je nedavno tako pretekao svoju sunarodnicu Adel i postao najplaćenija muzička zvezda na svetu. Iako poznatom muzičaru ide finansijski fantastično, u prošlosti je bilo sasvim drugačije.

Ed Sheeran, Ed Širan

Ed Širan, Foto: Wikimedia/Flickr/Eva Rinaldi

Naime, ono što je poznato jeste da je Ed Širan, dok nije bio poznat, jednom spavao ispred Bakingemske palate, a dve godine je živeo kao beskućnik.

Pevač je oduvek bio i veliki humanitarac. Tako je nastupao u Bristolu kako bi sakupio 40 hiljada funti za pomoć radnicima. Pored toga, redovno donira svoju odeću širom rodnog grada, koja se prosleđuje u dečije bolnice po Framlingamu.

Ed je odnedavno u braku sa svojom drugaricom iz detinjstva Čeri Siborn. Ed Širan i Čeri Siborn znaju se otkad su bili deca, ali su počeli da se zabavljaju tek 2015. godine, kada su zajedno otišli na žurku koju je pevačica Tejlor Svift organizovala povodom 4. jula, američkog dana nezavisnosti. Verili su se u januaru 2018. godine.

ed sheeran cherry seaborn, Ed Širan  Čeri Siborn,

Ed Širan i Čeri Siborn, Foto: Guliver/Stephen Pond/Getty Images

Širan je u intervjuu za iHeartRadio govorio o tekstu svoje nove pesme koju je snimio sa Eminemom i 50 Centom, "Remember My Name", u kojoj Čeri naziva svojom suprugom.

- Zapravo sam je napisao pre nego što smo se Čeri i ja venčali, ali sam znao da ćemo se venčati pre nego što pesma bude objavljena - rekao je popularni pevač.

Pevač je u svom domu u Safoku u istočnoj Engleskoj sagradio pab i zabavni centar, a u intervjuu za iHeartRadio je priznao da je njegova supruga zabrinuta jer smatra da on ne izlazi dovoljno.

Ed Širan

Ed Širan, Foto: Tanjug/AP

- Čeri pokušava da me odvuče od toga. Ubeđena je da sam pab i bioskop napravio samo kako bi moji prijatelji mogli doći ovamo, umesto da izlazim.Čeri uvek pokušava da me natera da izlazim više - rekao je on.

On je tom prilikom priznao da mu ne prija prevelika popularnost, ali da njegova supruga smatra da je ostajanje kod kuće zbog toga "nezdravo".

Ed je potom objasnio da se prijatno oseća u Safoku, gde je odrastao, jer ga ljudi tamo tretiraju "prilično normalno", uprkos njegovom statusu superzvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    14. jul 2019 | 23:36

    Pa čovjek se naizlazio ako je bio beskucnik.

  • B

    15. jul 2019 | 10:12

    Postace milijarder da... Za jedno 20 godina. A inace on dolazi iz imucne porodice i zbog nekih drugih razloga je bio "beskucnik" a ne zato sto je bio siromasan.

  • Др

    15. jul 2019 | 06:57

    Исто плаћа порез као и ови наши.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA