• 1

Na aukciji pismo kojim je 2Pac 1995. ostavio Madonu, a početna cena će vas oboriti s nogu (FOTO)

Vrhovni sud u Njujorku 4. juna je doneo presudu protiv Madone, koja je želela da spreči da se njene lične stvari prodaju na aukciji

  • 1

Pokojni američki reper Tupak Šakur sa pop divom Madonom (60) raskinuo je posle 18 meseci veze i to putem pisma napisanog 15. januara 1995. godine, u 9:30 časova prepodne.

Upravo to pismo biće od 17. jula na aukciji, a njegova vrednost procenjuje se na 100.000 dolara!

Ključni razlog zbog kog je 2Pac ostavio Madonu jeste taj "što je belkinja i loše utiče na njegov gangsta imidž".

Deo prihoda od prodaje pisma doniraće se udruženju za informisanje o raku dojke, saopštila je firma "Gotta Have Rock & Roll", koja se bavi prodajom vrednih stvari.

Podsetimo, Vrhovni sud u Njujorku 4. juna je doneo presudu protiv Madone, koja je želela da spreči da se njene lične stvari prodaju na aukciji, uključujući i ovo, za nju sporno pismo.

Tupak Šakur, Tupac Shakur, Madona pismo Madonna

Pismo Tupaka kojim ostavlja Madonu, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Pop diva je nedavno, u jednom od mnogobrojnih intervjua, progovorila o počecima svoje karijere, rekavši da su na početku karijere od nje svi tražili seks u zamenu za uslugu.

- Ni sama ne znam koliko mi je muškaraca reklo "u redu, ako mi popušiš" ili "učiniću to ako spavaš sa mnom". Jako puno. Seks je kao valuta - ispričala je Madona, dodavši da joj je žao što žene u muzičkom svetu češće ne pričaju o zlostavljanju, kojeg nažalost ima na svakom koraku.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • .

    To ove nase(pevacice, novopecene "zvezde" ) mozda i najbolje znaju...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima