≫ 

"Vudi postao veća zvezda od Vimbldona!" Glumčeve pijane reakcije tokom meča su neviđeni hit (VIDEO)

Slavni glumac je popio koju čašicu vina više, pa je petočasovni meč sa njim na tribinama postao viralan

  • 11
Woody Harrelson Printskrin: Twitter@TylerRuinsTV

Od brojnih slavnih ličnosti koje su se našle na čuvenom Vimbldonu 2019 tokom prethodnih uzbudljivih dana, tačnije u subotu, 13. jula, bio je i slavni glumac Vudi Harelson (57), zvezda serije "True detective".

Glumac je gledao teniski meč koji su igrali Huan Sebastijan Kabal i Robert Fara protiv Nikolasa Mauta i Eduara Rožea-Vaselina, koji je trajao skoro pet časova, baš kao i jučerašnji finalni meč između Novaka Đokovića i Rodžera Federera, kada je Nole pobedio i uzeo peti najvredniji pehar u svetu tenisa.

Woody Harrelson, Vudi Harelson Vudi Harelson na tribini/Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

Vudijeve reakcije bile su urnebesne, a u jednom trenutku je napustio svoje mesto na tribinama kako bi otišao po čašu vina. Međutim, obezbeđenje mu nije dozvolilo da se vrati na mesto dok meč ne bude završen, od čega je nastao jedan od snimaka. Pa je, kako se čini, "od muke" nastavio da pije.

- Ne gledam tenis. Gledam Vudija Harelsona kako gleda tenis - samo je jedna od izjava koja je isplivala u moru njih na društvenim mrežama i postala hit.

Drugi komentarišu kako je veća zvezda od Vimbldona, a mnogima su neviđeni hit njegove reakcije na meču, kao i način na koji uživa u ovom belom sportu.

Glumac koji je poznat po brojnim ulogama u kojima je spontan i razigran, ostavio je utisak da je takav i u stvarnosti, a ne samo na filmskom platnu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA