Bila je muško, promenio je pol, a sada ima 69 godina i udaje za svoju 47 godina mlađu devojku!

Kejtlin i Sofija su u vezi su već dve godine, a kako prenose strani mediji uskoro će stati na ludi kamen

  • 10

Američki mediji prenose da će se Kejtlin Džener (69) i Sofija Hačins venčati. Sofija je 47 godina mlađa od Kejtlin i isto je godište kao njena ćerka Kendal Džener.

U vezi su već dve godine, a kako prenose strani mediji uskoro će stati na ludi kamen.

Olimpijac i rijaliti zvezda, Brus Džener sve je iznenadio kada je 2015. godine objavio da je započeo proceduru promene pola, a Sofija je takođe transrodna osoba.

Sofija Hačins Sofija Hačins, Printskrin: Instagram/hutchins_sophia

Kejtlin je nedavno otkrila da još uvek nije upoznala bebe od Kim i Kloi, a niko osim njenih bioloških ćerki više ne razgovara sa njom od kada je objavila autobiografiju "Tajne mog života" u kojoj je pisala negativno o bivšoj ženi Kris Džener.

- Kejt je potpuno izolovana trenutno. Izgubila je i prijatelje iz LGBT zajednice zbog toga što je podržala Donalda Trampa. Zaista se nadala da će se pomiriti sa Kardašijankama, naročito nakon što su Kim i Kloi dobile bebe, ali nažalost, nije ih upoznala i nije stigla da provodi mnogo vremena ni sa unukom Stormi, Kajlinom bebom. Samo želi da ima nekoga pored sebe i osećala se mnogo usamljeno pre nego što je upoznala Sofiju - dodao je izvor.

Kejtlin Džener, Malibu požar Kejtlin Džener, Foto: Tanjug/AP

Ukoliko je istina da se venčavaju, ovo će biti četvrti brak za Kejtlin. Pre nego što je promenila pol 2015. godine, kao Brus je se udala za Kristi Kraunover 1972. godine, za Lindu Tompson 1981. godine i Kris Džener 1991. Ukupno ima šestoro dece - sa svakom bivšom ženom po dvoje, i bila je očuh Kortni, Kim, Kloi i Robu Kardašijan.

VIDEO: Kejtlin Džener ima devojku i ona je 47 godina mlađa od nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    16. jul 2019 | 13:44

    Moj mozak nije sposoban da ovo razume!!

  • Marija

    16. jul 2019 | 12:52

    Ja ništa ne razumem. Rodio se kao muško, promenio pol u žensko i sad se ženi/udaje za ženu????? Već je bio oženjen ženom kad je bio muškog pola. Čemu onda menjanje pola? Zar oni ne žele da budu sa muškarcem kad promebe pol????

  • Dzombica

    16. jul 2019 | 12:38

    Deder Bože opleti već jednom taj potop, ovo postaje neizdrž.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA