≫ 

Rusi brane čast svoje Irine i upozoravaju Lejdi Gagu: Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija Kupera!

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage

  • 10
Irina Šajk, Bredli Kuper, Lejdi Gaga Foto ilustracija: Telegraf/AP/TanjugGuliver/Michael Kovac/Getty Images/Profimedia

Irina Šajk (33) i Bredli Kuper (44) rastužili su milione ljudi širom sveta onda kada je već postalo sasvim jasno da više nisu zajedno, te da je glavni razlog njegov blizak odnos sa Lejdi Gagom (33).

Suparništvo među njima još više potpaljuju fanovi, a Rusi sada svoje namere i ciljeve porede sa 2. svetskim ratom i Krimom.

Oni ne prestaju da terorišu profil Lejdi Gage na Instagramu, a najzanimljiviji novi komentari su: "Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija", "Braćo, pobedili smo u 2. svetskom ratu! Šta nas košta da izvršimo pritisak na Gagu?", "Noge naše Irine su i dalje duže...", "Gaga, uzmi Petrosijan, on je već razveden!", "Ne diraj ga, on je otac male Lee!",...

Lejdi Lady Gaga Na Gaginoj poslednjoj fotografiji na Instagramu mahom su ruski komentari, Printskrin: Instagram/ladygaga

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage.

Podsetimo, najveća frka je izbila nakon nastupa Lejdi Gage i Bredlija na dodeli Oskara, kada su bili previše intimni tokom izvođenja pesme "Shallow" iz filma "A Star Is Born", u kojem su igrali.

Podsetimo, pre nekoliko dana svetski mediji pisali su o tome da se Lejdi Gaga "lagano" useljava kod Bredlija, te da prostor već uređuje po svojim željama.

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokica

    17. jul 2019 | 17:42

    Irina je bomba za Gagu,Gaga bez šminke ružna i sa sminkom je ali bez sminke uzas

  • Mimi

    17. jul 2019 | 17:22

    Ko je gledao film I vidi I oseca koliko je jaka hemija izmedju ovo dvoje I tu se malo toga moze...zivi su ljudi. E sad da li je to bilo vredno razvoda ili ne to samo oni znaju

  • Sasa

    17. jul 2019 | 22:54

    Nek se ne trude da ga vrate ,tip koji slusa mamicu i drzi za ruku na crvenom tepihu ,nikad nece biti sa Irinom ,nego sa ovom spodobom koja se ladno ufulala u brak..nek ostane na sigurnom ,a Irini mnogo srece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA