• 10

Rusi brane čast svoje Irine i upozoravaju Lejdi Gagu: Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija Kupera!

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage

  • 10

Irina Šajk (33) i Bredli Kuper (44) rastužili su milione ljudi širom sveta onda kada je već postalo sasvim jasno da više nisu zajedno, te da je glavni razlog njegov blizak odnos sa Lejdi Gagom (33).

Suparništvo među njima još više potpaljuju fanovi, a Rusi sada svoje namere i ciljeve porede sa 2. svetskim ratom i Krimom.

Oni ne prestaju da terorišu profil Lejdi Gage na Instagramu, a najzanimljiviji novi komentari su: "Vratili smo Krim, vratićemo i Bredlija", "Braćo, pobedili smo u 2. svetskom ratu! Šta nas košta da izvršimo pritisak na Gagu?", "Noge naše Irine su i dalje duže...", "Gaga, uzmi Petrosijan, on je već razveden!", "Ne diraj ga, on je otac male Lee!",...

Lejdi Lady Gaga

Na Gaginoj poslednjoj fotografiji na Instagramu mahom su ruski komentari, Printskrin: Instagram/ladygaga

Rusi su ostali dosledni sebi, pa mahom pišu na ćirilici, a komentari se nižu ispod skoro svih slika Lejdi Gage.

Podsetimo, najveća frka je izbila nakon nastupa Lejdi Gage i Bredlija na dodeli Oskara, kada su bili previše intimni tokom izvođenja pesme "Shallow" iz filma "A Star Is Born", u kojem su igrali.

Podsetimo, pre nekoliko dana svetski mediji pisali su o tome da se Lejdi Gaga "lagano" useljava kod Bredlija, te da prostor već uređuje po svojim željama.

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mary

    ali oni uopste nemaju dokaze da su Gaga i Bredli zajedno... Vecinu poznatih spajaju mediji, narod je glup oa veruje

  • Sasa

    Nek se ne trude da ga vrate ,tip koji slusa mamicu i drzi za ruku na crvenom tepihu ,nikad nece biti sa Irinom ,nego sa ovom spodobom koja se ladno ufulala u brak..nek ostane na sigurnom ,a Irini mnogo srece.

  • Ivi

    "Mos misliti"ruska posla.Kome oni prete i pisu,kad su njihove zene najnavalentnije zene na svetu.Cast izuzetcima. Irina jeste lepa ,ali je prazna .Lady Gaga zraci i puna je zivota.Njihov zivot njihova stvar.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima