≫ 

Muž Žizel Bundšen skakao sa ćerkom sa stene i objavio jezivi snimak, isprozivali ga da je loš otac

Tom Brejdi i slavna manekenka su na porodičnom odmoru sa decom na Kostariki

  • 5
Tom Brejdi, Žizel Bunšen Foto: Profimedia/Backgrid USA, Instagram/tombrady

Suprug poznate manekenke Žizel Bundšen, najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi (44), šokirao je korisnike društvenih mreža objavivši snimak na kojem sa ćerkom (7) skače s visoke stene.

Brejdi i Žizel sa decom su otputovali na odmor na Kostariku, a na snimku koji je Brejdi objavio na Instagramu on uzima devojčicu za ruku i skače u vodu.

Mala Vivijen je uplašena i ne prati tatu, pa je on povlači za sobom kako bi zajedno skočili u vodu, ali u toku skoka joj isklizne ruka i izvrće se...

Srećom, sve je prošlo bez incidenta, a Brejdi je napisao sledeći komentar:

- Ako Vivi jednog dana bude želela da postane olimpijski šampion, to sigurno neće biti u sinhronizovanom skoku. Ali tata će joj uvek dati čistu desetku.

"Pažljivo, molim te...", "Ovo nije baš najsjajnija stvar", "Šta je Žizel rekla?", "Upravo sam doživela srčani udar", "Život je jedan, a deca su jednom mlada", "Za 4-6 nedelja biće joj povređena ruka"...samo su neki od komentara.

Inače, Žizel i Brejdi proslavili su ove godine 10 godina braka i imaju dvoje dece; sina Bendžamina Reina i kćerkicu Vivijan Lejk. Venčali su se u Kaliforniji, a važe za najzaljubljeniji par u svetskom šou-bizu.

Žizel Bundšen, Tom Brejdi Tom Brejdi i Žizel Bundšen/Foto: Tanjug/AP/Invision

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA