≫ 

Šeron Stoun o izgubljenoj karijeri: "Kada mi je bilo najteže, Holivud me odbacio i zaboravio"

- Sve što sam imala sam izgubila, a u Holivudu sam bila zaboravljena - istakla je glumica koja je nekada važila za fatalnu zavodnicu

  • 3
Sharon Stone, Šeron Stoun

Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Šeron Stoun (61) osvrnula se na svoju dugogodišnju karijeru i odnos sa Holivudom, za koji tvrdi da ju je u najtežim trenucima potpuno odbacio.

Šeron je bila jedna od najpopularnijih i najpoželjnijih glumica, sve do 2001. godine kada je imala moždani udar, a karijera joj je krenula nizbrdo. Iako je više ne viđamo na filmskom platnu, za mnoge je i danas neprevaziđeni seks-simbol.

- Trebalo mi je sedam godina da dođem sebi, a devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpela sam neljubaznost i drskost mojih koleginica, pa i sudije koja je odlučivala o starateljstvu nad mojim sinovima - rekla je Šeron za magazin "Variety".

Majli Sajrus, Šeron Stoun

Šeron Stoun ima 61 gdinu/Foto: Profimedia/Bauer Griffin

Taj period doneo joj je i razvod od tadašnjeg supruga Fila Bronstajna, a potom joj ni brak sa Majklom Grinburgom nije potrajao. Ima tri usvojena sina, a zbog eksplicitnih scena u čuvenom filmu "Niske strasti" u kojem je glumila sa Majklom Daglasom, i danas je za mnoge fatalna plavuša.

Šeron Stoun, Sharon Stone

Šeron Stoun u "Niskim strastima"/Foto: Profimedia/SNAP Photo Library

- U to vreme sam bila najtraženija glumica. Borila sam se za starateljstvo nad sinovima, poušavala sam normalno da radim i da funkcionišem kao i do tada, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živela. Sve što sam imala sam izgubila, a u Holivudu sam bila zaboravljena - istakla je Šeron koja danas ima 61 godinu.

Šeron Stoun

Šeron Stoun/Foto: Profimedia

VIDEO: Žena zmaj: Šeron Stoun u sedmoj deceniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. jul 2019 | 20:18

    Taj Hollivud je masina koja melje sve pred sobom,doklen vredis i koriste te kad prestanes odbacete ko staru krpu, a i ovo je istina i vi se razbacujete zaradjenim novcem sve je to u milionskim iznosima ,za te pare mi bi ovde obezbedili sutra i praunuke

  • Mara

    21. jul 2019 | 21:47

    Drago mi je da je ostala pri tome da ne koristi botoks... Lepo stari.

  • BRANISLAV

    21. jul 2019 | 20:28

    1958 IT S BEST IN WORLD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA