≫ 

Preminula još jedna Bondova zvezda (FOTO)

- Naš tata unosio je radost i humor gde god da bi se pojavio, a sve je radio sa sjajnim stilom - poručile su njegove ćerke

  • 0
David Hedison, Dejvid Foto: Profimedia/AFP

Glumac Dejvid Hedison preminuo je u četvrtak, 18. jula, 92. godini u Los Anđelesu.

Američki glumac igrao je CIA agenta Feliza Lejtera, sa Rodžerom Murom u čuvenom ostvarenju iz 1973. godine "Live And Let Die", a sa Timotijem Daltonom 1989. je igrao u još jednom 007 ostvarenju "Licence To Kill".

Dejvid je preminuo dok su pored njega bile ćerke Aleksandra i Serena, potvrdio je predstavnik za medije porodice Hedison.

Na zvaničnom Tviter nalogu "Džejms Bond" sa tugom je saopšteno da je preminuo Dejvid Hedison, uz njegovu staru fotografiju kada je igrao CIA agenta Feliza.

- Mnogo nam je žao što čujemo da je Dejvid Hedison preminuo. Naše misli su uz njegovu porodicu i prijatelje - napisano je, uz napomenu koje uloge je igrao u 007 ostvarenjima.

- Čak i u našoj najdubljoj tugi, teši nas sećanje na našeg predivnog oca - saopštile su njegove ćerke.

- Sve nas je nežno voleo i izražavao je to svakog dana. Bio je obožavan od strane toliko ljudi, svih koji su bili dotaknuti njegovim toplim i velikodušnim srcem. Naš tata unosio je radost i humor gde god da bi se pojavio, a sve je radio sa sjajnim stilom - poručile su.

David Hedison, Dejvid Dejvid Hedison, Foto: Tanjug/AP

Inače, Dejvid je karijeru počeo pod umetničkim imenom Al Hedison.

VIDEO: Klupko se odmotava, Kevin Spejsi lažno optužen za seksualno uznemiravanje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA