Vatrena Lima grmela na premijeri filma, ali nesređena stopala bivše srpske snajke mnoge su šokirala

Slavna lepotica bila je u vatreno crvenoj kombinaciji na premijeri filma "Once Upon A Time In Hollywood"

  • 23
Adriana Lima Adrijana Lima/Foto: Profimedia/ddp USA

Bivši Viktorijin anđeo i jedna od najlepših manekenki sveta, Adrijana Lima (38), u crvenom izdanju od glave do pete pobrala je pažnju svih prisutnih na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

Adrijana je prisustvovala premijeri gilma "Once Upon A Time In Hollywood", a za ovu svečanu priliku izabrala je seksi crvenu haljinu sa šljokicama i sa ogromnim šlicem spreda, te su do izražaja došle njene vitke i zategnute noge.

Adrijana je sve "začinila" seksi frizurom i crvenim karminom, kao i seksi crvenim sandalama, a zanimljivo je da je na noktima na nozi imala crni lak, dok je na rukama imala beli.

Adriana Lima Adrijana Lima/Foto: Profimedia/ddp USA

Međutim, oni koji su se malo bolje zagledali u Adrijanine noge i stopala, mogli su primetiti da joj ona nisu baš u najboljem izdanju, odnosno da nije sve tako savršeno kao što se očekuje od bivše srpske snajke. Bar ne na ovom događaju, gde je lepa Brazilka pokazala delimično iskrzan lak na noktima i zadebljanje kože na tabanima.

Pretpostavljamo da usled silnih obaveza Adrijana nije imala dovoljno vremena da se posveti sređivanju najsitnijih detalja.

Adriana Lima Adrijanina stopala/Foto: Profimedia/ddp USA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    23. jul 2019 | 22:21

    Sta fali to njenim stopalima?

  • Skorpija

    23. jul 2019 | 20:58

    Pa sta ako joj je lak iskrzan i ispucale pete?!...nije stigla da ode kod pedikira Zena bre normalna,opustena,bez kompleksa.... Pa i ona je zivo bice,sve joj je dopusteno....

  • DARKO 100%

    23. jul 2019 | 18:40

    Nek joj je sredjena i cista mindza i to je dovoljno😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA