≫ 

Arijana Grande i Tejlor Svift zvezde sa najviše nominacija za dodelu prestižnih muzičkih nagrada

Među 14 kategorija, za koje se uručuju nagrade, je i najbolji video spot sa pozitivnom porukom

  • 0
Arijana Grande, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Arijana Grande ugrabila je čak 10 nominacija za prestižnu nagradu MTV Video Music Awards (VMA) sa albumom "Thank U, Next", dok Tejlor Svift isto toliko ima za pesmu "You Need to Calm Down".

Iza njih nalazi se Bili Ejliš sa osvojenih 9 nominacija.

Tejlor u pesmi "You Need to Calm Down" kritikuje trolove na društvenim mrežama i napade na pripadnike LGBTQ zajednice, bore se za najveće nagrade u kategoriji za najbolju video izvedbu godine.

Grande je nominovana i za nagradu najbolja umetnica godine, a u kategoriji za osvajanje ove nagrade nalaze se i reperka Cardi B, Bili Ejliš, Holzi, Džonas Braders i Šon Mendez.

Korejski band BTS, iako se nalaze na samom vrhu K-pop muzičkih izvođača i u samom vrhu po broju pregleda na muzičkim platformama u SAD, osvojili su samo četiri nominacije, što je razbesnelo fanove ove popularne grupe.

Dobitnicima će nagrada biti uručena 26. avgusta, na svečanosti u Nju Džersiju.

Među nominovanima za najboljeg K-pop izvođačia su i ženski band BlackPink, zatim Monsta X, NCT 127, EXO i Tomorrow X Together.

Među 14 kategorija za koje se uručuju nagrade je i najbolji video spot sa pozitivnom porukom. U ovoj kategoriji pored Tejlor nominovani su i Helsi sa jakom porukom za žene, Lil Diki za svest o očuvanju okoline, Džon Ledžend o društvenoj nepravdi.

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA