≫ 

Lindzi Lohan "upecala" princa Saudijske Arabije, čija je porodica teška 1.400.000.000.000 dolara!

Lindzi priznaje da je poslednjih godina bukvalno opčinjena arapskim svetom i njihovom načinu života, pa je čak i najavila svoj ženski film "Frame" koji bi dočarao saudijsku kulturu, prenosi "PageSix"

  • 9
Mohammed bin Salman, Lindsay Lohan Foto: Profimedia, Guliver/ Cindy Ord/Getty Images for MTV/Getty Images

Holivudska zvezda Lindzi Lohan (33), koja vodi buran i skandalozan život, navodno se skrasila pored Muhameda bin Salmana (33) princa Saudijske Arabije.

Lindzi zahvaljujući svom šarmu i lepoti polazi za rukom da svaki novi dečko bude bogatiji od prethodnog, ali da baš ona "upeca" baš ovog bogataša malo ko je očekivao.

Pre nagađanja da je uplovila u vezu sa saudijskim princom, Lohanova je bila sa ruskim biznismenom Igorom Tarabasovim (26), a pre toga sa američkim hotelijerom Vikramom Čatvalom (47).

Lindzi Lohan Lindzi Lohan, Foto: Profimedia/Mavrixphoto/LOOKPRESS

Lindzi i Mohamed su se upoznali pre godinu dana na grand prix trci "Formule 1". Krenuli su u intezivnije druženje, koje je na kraju, kako neki njihovi bilski prijatelji tvrde, preraslo u ljubavnu vezu. Šuška se da je od princa dobila kreditnu karticu na kojoj ima milijarde, a njegovim privatnim avionom obilaze svet.

Lindzi priznaje da je poslednjih godina bukvalno opčinjena arapskim svetom i njihovom načinu života, pa je čak i najavila svoj ženski film "Frame" koji bi dočarao saudijsku kulturu, prenosi "PageSix".

Oboje su vrlo skandalozne ličnosti. Dok je saudisjki princ optužen za naručivanje ubistva novinara Džemala Kašogija 2018. godine i poznat po vrlo skupom načinu života i da ne žali kad troši, lepa Lindzi se borila sa teškom zavisnošću od alkohola i narkotika, pa je i par puta čak pokušala sebi da oduzme život.

mohamed bin salman, saudijska arabija, princ, Muhamed bin Salman, Foto: Tanjug/AP

Inače, Muhamed je težak 17 milijardi dolara (prema podacima iz 2016. godine, što bi značilo da je danas još bogatiji), a čitava njegova kraljevska porodica teška je.... - dobro se spremite... - 1,4 triliona dolara!

Princ Muhamed budući je kralj Saudijske Arabije, koji će na tron doći nakon smrti svog oxa, kralja Salmana bin Abdulaziza Al Sauda (83).

Muhamed je poznat po nenormalnom trošenju miliona, pa tako poseduje jahtu od 500 miliona dolara, 300 miliona vredan francuski zamak, te 450 miliona dolara vrednu sliku Leonarda da Vinčija.

Inače, kraljevska porodica ima, prema podacima, 15.000 članova.

VIDEO: Vilijam i Kejt šišali ovce, pa neko zamalo da dobije po nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA