Kako izgleda uvodna špica za nove epizode serije Beverli Hils, nekada omiljene tinejdžerima u Srbiji

Za sada je snimljeno 6 epizoda

  • 2
Beverli Hils serija Printskrin: Youtube/BH90210

Nostalgija za devedesetima danas kreće u petu brzinu, zahvaljujući rimejku kultne serije "Beverli Hils 90210" koji na TV stanici Foks kreće u potragu za nekom novom publikom. Za sada je planirano šest epizoda, od kojih će zavisiti hoće li nova verzija dobiti celu sezonu ili ostati tek mali podsetnik na televizijski fenomen koji je obležio generacije.

Najavna špica muzikom, kadrovima i temom udara upravo na nostalgiju.

- Hteli smo da oživimo onaj osećaj koji imamo kad se nalazimo s dragim i poznatim ljudima. Osećaj porodice - rekla je rekla je Gabrijel Karteris koja je u originalu igrala štreberku Andreu.

Ona, Šenon Doerti, Dženi Gart, Brajan Grin, Džejson Prisli, Tori Speling i Ian Zering glavni su glumci nove verzije "Beverl Hilsa". Iz originalne postave nedostaje samo Luk Peri, koji je u martu ove godine preminuo od posledica moždanog udara.

Nemu će, najavljuju glumci, biti posvećena cela jedna epizoda.

- Nisam imala nameru da glumim u ovom rimejku, ali kad je Luk umro, pogledala sam stvari iz druge perspektive. Ovo radim njemu u čast - rekla je promovišući novu seriju Šenon Doerti, koja je originalni "Beverli Hils" napustila nakon tri sezone i ostala na glasu kao teška i problematična saradnica.

Glumci će u seriji zapravo igrati sami sebe, a ne likove koji su ih proslavili. Serija je zamišljena kao svojevrsna parodija na njihove živote pa će tako, na primer, Tori Speling i u novoj seriji imati novčane probleme (nadaleko je poznato da je glumica u stvarnom životu bankrotirala nekoliko puta).

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA