≫ 

Pre dve godine morala je na hitan abortus u 4. mesecu trudnoće, a sad Mila Jovović čeka 3. dete

Mila je pre 2 godine imala spontani pobačaj, što je vrlo teško podnela

  • 3
Mila Jovović Mila Jovović, Foto: Tanjug/AP

Mila Jovović (43) ponovo će se ostvariti kao majka, a najlepše vesti podelila je na društvenim mrežama.

- Saznala sam da sam trudna pre 13 nedelja i nije mi bilo svejedno. Zbog svojih godina i zbog toga što sam prethodni put izgubila bebu nisam želela da se vežem za ovu. Poslednje mesece sam provodila kod lekara i sa porodicom i konačno je sve u redu. Čekam devojčicu, poželite mi sreću - napisala je lepa glumica na Instagramu.

Inače, Mila je pre 2 godine imala spontani pobačaj što je, kao i svaka žena, vrlo teško podnela.

Evo i fotografije lepe glumice na kojoj ponosno pokazuje stomačić:

Mila Jovović Mila Jovović, Foto: Instagram/millajovovich

Kada je reč o agoniji kroz koju je prošla, radi se o tome da je Mila, dok je radila na novom filmu, bila primorana da ide na hitan abortus, u četvrtom mesecu trudnoće.

Glumica je svoju dramatičnu ispovest napisala na Instagramu povodom novog zakona u Džordžiji koji zabranjuje abortuse nakon šest nedelja trudnoće.

- Ne volim da se mešam u politiku i to radim samo ako baš moram, ali ovo je jedan od tih momenata. Ukoliko ne želite da nastavite s čitanjem bili ste upozoreni. Naše pravo da kao žene dobijemo sigurne abortuse od strane iskusnih lekara je opet pod znakom pitanja - počela je tada Mila svoju priču.

Kuca Mila Jovovic Mila Jovović sa mužem, Foto: realtor.com/Coldwell Banker Residential Brokerage, Profimedia

- Prošlog četvrtka guverner Džordžije Brajan Kamp postpisao je drakonski, ali i dalje zakon, koji zabranjuje sve abortuse nakon šest nedelja trudnoće - pre nego što bilo koja žena shvati da je trudna, uključujući i trudnoće nastale silovanjem ili incestom. Abortus je jako teško iskustvo za svaku ženu, a još će biti teži ukoliko ona mora da prolazi kroz to na potencijalno nesiguran način. Ja sam iskusila hitan abortus pre dve godine. Bila sam trudna 4 i po meseca i snimala sam film u Evropi - nastavila je.

- Rečeno mi je da moram da budem budna tokom cele operacije i to je bio jedan od najtežih i najstrašnijih trenutaka u mom životu. I dalje imam košmare od toga. Bila sam sama i bespomoćna. Kada čujem da će neke žene prolaziti kroz abortus u još gorim situacijama nego što je bila moja, utroba mi se okreće - objasnila je Mila.

Mila Jovović Mila Jovović, Foto: Instagram/millajovovich

- Dugo mi je trebalo da pronađem način da se izborim s ovim dešavanjem. Stopirala sam karijeru na pola godine i trudila se da moja deca ne vide tugu na mom licu. Hranila sam se zdravo i vežbala jer nisam želela da uzimam antidepresive. Hvala Bogu da sam našla put izlaska iz sopstvenog pakla, ali sećanje na to kroz šta sam prošla i šta sam izgubila biće sa mnom dok sam živa. Moramo da se borimo da imamo pravo na siguran abortus. Nikada nisam želela da govorim o ovom iskustvu, ali ne mogu da ćutim kada je toliko toga uloženo -napisala je glumica kraj dugačke objave na svom profilu na Instgramu.

Mila je majka dve ćerke, Ever (11) i Dešijel (4).

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Valentine’s Day to the most incredible man in the world! When I think about how long we’ve known each other and all the incredible adventures we’ve been on together, I’m just totally overwhelmed by how much I love you. You’ve loved me non stop, through my best times and my worst. You’ve been by my side without fail as a lover and a husband. You stepped effortlessly and passionately into the exhaustion of having two amazing children. I know that whatever you’re doing and wherever you are, you can’t wait to get home to us. Our babies have been raised with so much love and tireless attention because of you. You were there for middle of the night diaper changes. You always have a smile for us no matter what you’re doing or how tired you are (and in a few of these pics, I can see that you hadn’t slept after one of the babies gave us hell the night before). You have gone above and beyond what I ever imagined love could be. Or offer. And when I think I can’t love you anymore, I wake up the next morning and realize that I do. You’ve made me the happiest woman in the world and the luckiest wife and mother. I love you so much Paul. Thank God for you in our lives.A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravednik

    8. avgust 2019 | 10:15

    Pa šta radi ovaj njen, po NIS-u, "Sipa i ne misli". Imaš milion načina kontracepcije pa se dozovi pameti...

  • Milan

    8. avgust 2019 | 13:38

    Koliko ima ona Godina? Nije ni ona više najmlađa koliko ja znam

  • VX

    8. avgust 2019 | 12:37

    Šta će ti te brige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA