≫ 

Prva slika sa tajnog venčanja slavne manekenke i zvezde serije "Slatke male lažljivice" (FOTO)

- Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne šta znače jedna drugoj - rekao je vlasnik kapele u kojoj su se Kara i Ešli venčale

  • 6
Kara Delevinj, Esli Benson, Cara Delevingne i Ashley Benson Ešli i Kara, Foto: Profimedia

Svetski mediji bruje o tajnom venčanju manekenke Kare Delevinj (26) i glumice Ešli Benson (29), a sada se na društvenim mrežama pojavila prva fotografija sa venčanja.

Kara i Ešli nisu imale legalno venčanje, već prijateljsku ceremoniju. Navodno je ceremonija održana u jednoj kapelici u Las Vegasu, a venčao ih je imitator Elvisa Prislija.

Kara je imala crno odelo, dok je Ešli bila u beloj haljini i nosila je buket. Nisu imale žurku povodom venčanja, već su u hotelskoj sobi intimno proslavile prvi dan braka.

- Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne šta znače jedna drugoj - rekao je Majkl Keli, vlasnik kapelice u kojoj su se manekenka i glumica venčale i otkrio da otkom ceremonije nisu skidale osmeh sa lica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Showteller & Drama Addicted (@showteller_dramaaddicted) on

- Moglo se videti da ozbiljno razmišljaju o onome što rade, ali da se najviše zabavljaju. Želele su da bude jednostavno, tiho i lagano - rekao je Majkl.

Manekenku i glumicu nedavno su obožavaoci videli na ulicama San Tropea, gde su nosile identično prstenje kakvo do tada nisu nosile. Kada su objavile fotografiju na Instagramu počelo je nagđanje da su se verile tokom letovanja u Francuskoj.

Kara je javno govorila o ljubavi sa Ešli, na dodeli nagrade na "Trevor New York Gala", a povod je bila njihova prva godišnjica veze.

- Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da je prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles - rekla je tada Kara otkrivši Ešlin nadimak.

VIDEO: Udala se Gvinet Paltrou, ali ne živi sa svojim dragim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    8. avgust 2019 | 14:47

    Болесно!!!!

  • radoznalost

    8. avgust 2019 | 21:49

    Samo mi nije jasno zasto imaju uvek jedno musko i drugo zensko odelo kod devojaka? Muskarci nikad ne nosi jedno haljinu a drugo pantalone. Kod zena skoro uvek jedno bude obuceno u pantalone? Cista slucajnost ili nesto drugo? Jedno obicno zapazanje, nikakva osuda. Neka svi zive kako im volja.

  • Ana

    8. avgust 2019 | 18:19

    Izopaceno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA