Novi album Bijonse potpuni promašaj? Pevačica na meti kritika, predviđaju joj pad popularnosti

Pevačicin novi album u Velikoj Britaniji prodao se nešto više od 900 kopija navode strane mediji

  • 3

Popularna pevačica Bijonse našla se u centru pažnje kada je britaski "The Sun" njen novi album "Kralj lavova album - poklon" okarakterisao kao potpuni promašaj u muzičkoj industriji u poslednjih deset godina.

Pevačica je plaćena oko 22,3 miliona evra jer je pozajmila svoj glas Nali, u najnovijem rimejku Diznija "Kralj lavova". Bijonse je uradila i orignialni album sa propratnom muzikom filma.

Međutim, pevačicin novi album u Velikoj Britaniji prodao se nešto više od 900 kopija, navodi "The Sun", dok na vodećim muzičkim platformama na Internetu prolazi dobro i ima više od 10 miliona pregleda.

Beyonce Bijonse Bijonse, Foto: Tanjug/AP

Pevačicini fanovi pokušavaju na sve načine da je opravdaju i nađu razlog njenog navodnog potpunog promašaja, tvrdeći da se u vremenu u kome živimo albumi ne kupuju kao ranije, jer je sve dostupno na internetu.

Iako se preko interneta najčešće sluša muzika, drugi izvođači su prethodnih godina imala odličnu prodaju albuma kada je filmska muzika u pitanju.

Bredli Kuper Bradley Cooper, Lejdi Gaga, Lady Gaga Lejdi Gaga i Bredli Kuper u filmu "Zvezda je rođena", Foto: Tanjug/AP

Pevčaica Lejdi Gaga svojijm debijem u filmu "Zvezda je rođena" zaradila je milone od filma, ali i od originalne propratne muzike.

Gagin album jedan je od najprodavanijih albuma u 2019. godini, prodat je više od 5 miliona "živih kopija" širom sveta, a u SAD, Velikoj Britaniji i Australiji nekoliko nedelja bio je u samom vrhu top liste.

Bijonse Bijonse i Džej Zi, Foto: Tanjug/AP

Inače, Bijonse je vrhunac karijere imala 2016. godine kada je izdala album "Limunada" u kome je pevala o kontraverznim deteljima braka sa reperom Džej Zijem.

Kako se navodi, pad karijere imala je prošle godine albumom "Sve je ljubav" kada vodeći singl nije nadmašio očekivanja publike.

VIDEO: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u "Kralja lavova"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    9. avgust 2019 | 22:51

    Pa dosta jd i bilo

  • obarad1002

    9. avgust 2019 | 23:32

    Satanista

  • Jelena

    10. avgust 2019 | 15:13

    Iako je veoma popularna,licno,ne mislim da je talentovana I nadarena za muziku toliko.Kelly Rowland koja je bila s njom u grupi Destiny's Child ima bolje vokale,ali nije u tome poenta.Kao sto biva,udata je za pravog I uticajnog koji je dosta ucinio za njenu karijeru. Dosadna je odavno postala,a kad progovori,bolje da mnogo ne prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA