Muškarac koji je ubio bivšu devojku Eštona Kučera posle 18 godina proglašen krivim

Ešton je jedan od više od stotinu svedoka koji svedoče na suđenju Majklu kojeg su tužioci opisali kao serijskog ubicu, koji ubija iz seksualnih pobuda

  • 2
Eston Kucer Ešton Kučer, Foto: Guliver/David Becker/Getty Images

Serviser klima uređaja Majkl Tomas Garguilo (43) kojeg nazivaju "holivudskim trbosekom" proglašen je krivim za brutalno ubijanje bivše devojke Eštona Kučera (41) tadašnje studentkinje i striptizete Ešli Elerin, koje se desilo pre 18 godina, piše Miror.

Naime, 21. februara 2001. godine, slavni glumac je došao do kuće Ešli da bi je odveo na zabavu nakon dodele nagrade Gremi. Ona mu nije otvarala, niti mu je odgovarala na pozive, pa je Ešton pomislio da je ljuta na njega, piše People.

- Pretpostavio sam da je otišla negde, možda i od ljutnje jer sam kasnio - rekao je Ešton tada.

Kučer je kroz prozor video crvenu mrlju na tepihu, te je pomislio da je to mrlja od crvenog vina. Izbodeno telo Ešli Elerin pronašao je jutro nakon kobne večeri njen cimer.

7 godina kasnije, policija je pronašla uzorak DNK koji su povezali sa Majklom Garguilom, serviserom klima uređaja, koji nedugo zatim ubio još jednu ženu. Iako nije optužen za ubistvo, sud je morao da ispita glumca, budući da su Eštonovi otisci pronađeni na vratima.

Sudjenje ubistvo, devojka Eston kucera, ubica Michael Gargiulo Majkl Gargiulu, Foto: Guliver/ Frederick M. Brown/Getty Images

Kučer je otišao u policiju nakon što je saznao da mu je devojka ubijena, jer je dirao kvaku pošto je pokušao da otvori vrata.

- Moji otisci su na tim vratima, a ja sam poludeo - rekao je glumac.

Osim Kučera, na suđenju je bio i Ešlin otac.

Pored Ešli, Majkl je imao još nekoliko meta. Ubio je majku četvero dece Mariju Bruno 2005., kojoj je tad bilo 32 godine. 2008. je pokušao da ubije Mišel Murfi koja mu se uspela odupreti i preživeti. Gargiulo trenutno čeka suđenje i za ubistvo iz 1993. tada 18-godišnje Tricije Pikasio, kad je njemu bilo svega 17.

Sudjenje ubistvo, devojka Eston kucera, ubica Michael Gargiulo Žrtve Majkla Gargiulua, Foto: Guliver/Al Seib-Pool/Getty Images

Ešton je jedan od više od stotinu svedoka koji svedoče na suđenju Majklu kojeg su tužioci opisali kao serijskog ubicu, koji ubija iz seksualnih pobuda. Ubica bi svoje žrtve potajno posmatrao, uhodio, potom izboo nožem. Živeo je u blizini svake žrtve, a svaka od njih je, kako kaže advokat Dan Akemon, bila mlada i dobro je izgledala

- Pomno ih je birao i napadao nožem - rekao je tužioc te naglasio da je Majkl samo čekao savršenu priliku da ih napadne. Holivudski trbosek za sebe smatra da nije kriv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA