≫ 

Ovako nešto nikad niste videli: Žurka izraelskog milijardera na Mikonosu od 5.000.000 evra! (VIDEO)

Lista gostiju bila je sastavljena od čak 700 zvanica, uglavnom slavnih ličnosti koji su na poznato ostrvo Mikonos pristizali avionima, helikopterima ili jahtama

  • 8
Idan Ofer Idan Ofer, Foto: Profimedia

Izraelski milijarder i predsednik španskog fudbalskog kluba 'Atletiko Madrid', Idan Ofer (64) napravio je jednu od najspektakularnijih žurki na ostrvu Mikonos, proslavljajući desetogodišnjicu braka sa svojom četvrtom suprugom.

Zabava je bila inspirisana 'Burning Man" festivalom koji se održava u Nevadi.

Lista gostiju bila je sastavljena od čak 700 zvanica, uglavnom slavnih ličnosti koji su na Mikonos pristizali privatnim avionima, helikopterima i jahtama.

Organizacija same proslave koštala je čitavih 5 miliona evra, a više od 400 ljudi vredno je radilo čak tri nedelje, da bi sve bili spremno na vreme.

Par Ofer odabrao je ostrvo Mikonos pre 10 godina kao destinaciju za svoje venčanje, pa su sad po svaku cenu želeli da velikom zabavom proslave desetogodišnjicu srećnog braka na njihovom omiljenom ostrvu.

Idan Ofer je, inače, "težak" 4,8 milijardi dolara.

Podsetimo, jedan od slučajeva kada je Idan oduševio javnost dogodio se 2013. godine, kada je Kristijano Ronaldo dao na aukciju Zlatnu loptu.

On je tada donirao CR u humanitarne svrhe 600.000 evra koje je prikupio prodajom jednog od svojih najdragocenijih trofeja.

Sav novac otišao je fondaciji Make-A-Wish, koja pomaže oboleloj deci, a kupac je bio upravo Idan Ofer, najbogatiji čovek Izraela.

- Nema ničeg lepšeg nego pomoći deci i izmamiti im osmeh na lice - rekao je svojevremeno Kristijano.

(Telegraf.rs/mykonoslive.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    17. avgust 2019 | 19:58

    nije ti neka zurka ako na njoj nisu bile Nata....Luna...Afrika.....Kija.....i ostali.....

  • Ja sabac

    17. avgust 2019 | 18:42

    Ovo se kod nas zove vasar. Evo uskoro ce u sapcu malo bolja zurka samo nece niti bogatih seljaka nego sa mnogo manje para

  • Boža zemunac

    17. avgust 2019 | 18:31

    Oprosti mu Bože,jer ne zna šta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA