≫ 

Britni Spirs se pohvalila markiranim cipelama od 6.000 dolara, fanovi je žestoko isprozivali (FOTO)

- Trebala si da doniraš novac nekom sirotištu umesto što se hvališ, dok prosečna žena ne može da skrpi kraj s krajem - bio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na Instagramu

  • 10

Pevačica Britni Spirs (37) jednom od svojih poslednjih objava na Instagramu napravila je totalni haos, njeni pratioci su se masovno okomili na nju zbog njenog opisa fotografije.

Britni je objavila fotografiju njenih cipela od zmijske kože poznatog brenda Kristijan Lobutin.

- Pre 4 godine kupila sam moj prvi par Kristijan Lobutin cipela od zmijske kože koje su koštale 6.000 dolara. P.S. Nikada ih nisam nosila - poručila je pevačica.

 

Fanove je ova pevačicina objava veoma uzbudila pa tako nisu časili časa da je napadnu, što zbog prevelike sume novca koju je bacila nepotrebno, ali i zato što je zbog njenih cipela stradala jedna životinja.

"Možeš ih poslati meni koja ću da ih prodam i obezbedim ručak za sve ljude u mom gradu koji nemaju para da sebi kupe hranu", "Trebala si da doniraš novac nekom sirotištu umesto što se hvališ, dok prosečna žena ne može da skrpi kraj s krajem", "Čestitamo na doprinosu okrutnosti prema životinjama i to uzalud", "Možda da ostavite zmijsku kožu tamo gde i pripada - na zmiji", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

VIDEO: Skupe vam cipele za jesen? Ove gilje koštaju 15 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. avgust 2019 | 21:09

    Sta vas boli uvo sta ce neko sa svojim novcem da radi? Sama je zaradila,nije otela...Ko ima potrebu i zelju da donira novac ne treba ga podsecati.Svako radi kako misli da je najbolje.

  • Eni

    18. avgust 2019 | 00:09

    Da znaju Amerinkanke kakve mi imamo starlete sto im praziluk viri iz hmm...pa slikaju i nose ovakve stikle ,izvinile bi se ovoj zeni ,sama radila ,sama zaradila i sama trosi ,nije nikom ukrala

  • Zvoncica

    17. avgust 2019 | 20:59

    Ti sto je prozivaju neka zarade pa neka sami doniraju kada su tako humani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA