≫ 

Nakon šok snimka na kojem pljeska cice po guzama, italijanski milioner zamešao u tangama (VIDEO)

Đanluka ne krije da iza sebe nema ni dan radnog staža, poseduje nekretnine širom sveta, a kompletna lista njegove imovine zasigurno nikome nije poznata

  • 19
Đanluka Vaki Đanluka Vaki, Foto: Instagram/gianlucavacchi

Đanluka Vaki (52) godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Italijanski milioner pre nekoliko dana ponovo je pokazao da vrlo dobro zna kako da privuče pažnju, pošto je objavio snimak sa jahte, na kojem "pljeska" po guzi 4 žene koje su mu se dobrovoljno namestile za to.

No, potom su ga optužili kako ne poštuje žene, da je preterao i da je "previše mator za to", a njegova jedina poruka - kao odgovor - bila je: "Opustite se, naučite da se šalite".

Đanluka Vaki Đanluka Vaki, Foto: Instagram/gianlucavacchi

Onda se ponovo "našalio" sa pratiocima, objavivši snimak na kojem je obućen u tanga kupaći, sa šeširom na glavi i u visokim potpeticama.

Đanluka se uvijao, a onda su devojke uradile njemu ono što je na jahti on učinio njima - dobro su ga "ispljeskale" po zadnjici.

Snimak je za 5 dana pogledalo 5.000.000 ljudi

Prisetite se i snimka sa jahte:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) дана

Inače, Đanluka ne krije da iza sebe nema ni dan radnog staža, poseduje nekretnine širom sveta, a kompletna lista njegove imovine zasigurno nikome nije poznata.

Kako se pisalo, pored bogatstva koje ima, a koje duguje bogatim precima koji su mu sve ostavili, Vaki navodno duguje oko 10,5 miliona evra, zbog čega su mu zaplenjene jahta i neke od nekretnina.

Još jedna Đanlukina navika, pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, jeste trening. Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    18. avgust 2019 | 11:37

    Nikada žena nije bila jeftinija nego danas!!!! Možeš i najsmerniju da kupiš za par stotina eura!!!!!

  • Nesha

    18. avgust 2019 | 11:46

    Ovaj covek zna zasto zivi

  • Trn

    18. avgust 2019 | 11:52

    Demon se nadvio nad planetom, usisava duše bludnika, sirotinja umire od gladi, bogati ne znaju sta će više od perverzije i bluda, mržnje prema drugima... Demon vuče svoj teški užareni plašt nad nesrećnom civilizacijom sejuci patnju, razvrat, nakaznost. Zadnja vremena spominjana davno se polako ali sigurno ostvaruju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA