≫ 

Zbog bolesnog ugovora Toma Kruza 5 godina su morali da se kriju, a sad svet bruji o njihovom raskidu

Kejti je zbog Toma Kruza bila primorana da skriva vezu čak 4 godine, a sad su Džejmija uhvatili sa drugom devojkom

  • 3

U medijima se "podgrejala" priča da je prelepoj ljubavi između Kejti Holms (40) i Džejmija Foksa (51) došao kraj.

Iako ih je priča o raskidu pratila više puta tokom godina koji su proveli zajedno, ovaj put moglo bi biti ozbiljno i konačno. Naime, Džejmi je prošlog petka uslikan kako napušta jedan klub u Los Anđelesu, i to u pratnji zanosne dame.

Foks je do ranih jutarnjih časova uživao u provodu sa pevačicom Selom Vae, sa kojom je oko 2 sata iza ponoći napustio klub, držeći se za ruke, i njegovim automobilom zaputili su se u nepoznatom pravcu.

Džejmi Foks ,  Jamie Foxx Sela i Džejmi odlaze u nepoznatom pravcu, Foto: Profimedia

Dok Džejmi uživa u čarima noćnog provoda, Kejti su paparaci uslikali u Njujorku sa ćerkicom Suri (13), koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom (57).

Kejti i Džejmi zajedno su od 2013. godine, a poslednje zajedničko pojavljivanje imali su u maju ovde godine na 'Met Gala' događaju.

Podsetimo, u septembru 2012. kao uslov za dobijanje brzog razvoda od Toma Kruza, Kejti je pristala i na klauzulu ugovora po kojoj se obavezuje da pet godina nakon razvoda "neće uraditi bilo šta što bi javno moglo da ponizi Kruza".

To je podrazumevalo da glumica nije smela u javnosti da se pojavi sa bilo kojim muškarcem, da govori o Sajentologiji, niti je smela ni da izjavi da je zaljubljena u drugog. Takođe, izabranik Holmsove nikako nije smeo da bude u blizini Tomove i Kejtine ćerke Suri.

Ta bizarna klauzula je istekla početkom septembra 2017. godine, a Kejti Holms i Džejmi Foks odmah nakon toga uslikani su u romantičnoj šetnji po plaži u Malibuu.

VIDEO: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    18. avgust 2019 | 13:14

    Ova nesrecnica bas ne ume da odabere muskarce: Kruz je bio "udaren" u glavu, ovaj ruzan i prevarant, strasno!

  • Sibin

    18. avgust 2019 | 18:52

    Ovaj Tom je gori od ovih nasih subotara, hahaha

  • Marija

    18. avgust 2019 | 21:43

    Mnogo ranije su oni uslikani zajedno, u jednom restoranu i ako su negirali. Čitala sam negde da T. C uživa u tome da ona ima strah od njega jer da nije ispunila uslove ugovora platila bi mu pozamašnu sumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA