≫ 

Džastin Biber i Hejli Boldvin odlučili kada će napraviti glamuroznu svadbu

Džastin je juna prošle godine verio Hejli na Bahamima

  • 0

Planetarno popularni pevač Džastin Biber (25) i njegova izabranica, američki model Hejli Boldvin (22), na pragu su da "okinu okidač" i napokon odrede datum za formalnu proslavu njihovog venčanja. Glamurozna proslava trebalo bi da bude organizovana sledećeg meseca.

Džastin je juna prošle godine verio Hejli na Bahamima, a zatim su se u septembru iste godine tajno venčali u Njujorku. Par trenutno razmatra najpogodniji datum za formlanu proslavu venčanja u krugu porodice i najbližih prijatelja ističe izvor blizak poznatom paru za 'TMZ'.

Hejli Boldvin i Džastin Biber Hejli Boldvin i Džastin Biber Foto: Profimedia

Obzirom da će u septembru proslaviti godinu dana od tajnog venčanja, ovo bi moglo ujedno biti i proslava godišnjice i zvanična proslava venčanja. Tačan datum proslave još nije poznat, ali Biber i Hejli planiraju da pozivnice gostima pošalju za nedelju dana. Prijatelji navode da su se Džastin i Hejli odlično uklopili i da trenutno žive idiličan život.

Biber je u četvrtak na Instagram nalogu podelio fotografije svoje supruge uz romantičan opis:

-Svaki dan sam sve više i više zaljubljen u tebe. Ti si najlepša stvar koja mi se ikad dogodila. Bio bih izgubljen bez tebe - napisao je Biber.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA