• 4

Hit! Sin luckaste Fibi više liči na Rosa iz "Prijatelja", nego na njenog muža (FOTO)

Lisa je ostala u drugom stanju tokom snimanja serije 'Prijatelji', što sada dodatno intrigira fanove serije i strane medije

  • 4

Lisa Kudrou (56), najpoznatija je po ulozi šarmantne i luckaste Fibi u popularnoj seriji "Prijatelji", 1995. godine udala za 18 godina starijeg Majkla Sterna (74), francuskog izvršnog direktora za reklame.

Tri godine kasnije na svet je donela sina Džulijana Mareja Sterna koji danas ima 21 godinu, ali i dalje najviše voli da provodi vreme sa mamom, dok Lisa ističe da je njena omiljena aktivnost gledanje komedija sa sinom.

Na pitanje zašto je stala samo na jednom detetu, lepa glumica kaže :

- To je poklon Džulijanu, on ne želi brata ili sestru. Jasno mi je to stavio do znanja od trenutka kada je progovorio.

Lisa Kudrow, Michel Stern

Fibi sa mužem, Foto: Shutterstock

Mladi Džulijan ima mnogo talenta i strasti, trenutno radi kao dizajner specijalnih efekata u filmovima.Lisa je ostala u drugom stanju tokom snimanja serije 'Prijatelji'.

Kad god objavi fotografiju sa svojim sinom, nekoliko stotina pratilaca se složi da Džulijan nedoljivo podseća na Lisinog kolegu iz serije - Dejvida Švimera (52), koji je tumačio lik Rosa.

Lisa Kudrow, Julian Murray Stern

Fibi sa sinom, Foto: Shutterstock

Očito je da sličnosti između glumca i mladog Džulijana postoje, a fanovi se pitaju da li je u pitanju samo puka slučajnost ili nešto više?

VIDEO: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima